Julekalender 3. december // TRREAT by GOODIEBOX

DIY-inspiration #x-mas 1

collage2232

 1 // 2 // 3 // 4 // 5 //

 De næste uger bliver DIY-inspirationen her på bloggen ekstra julet. Der er nemlig masser af gode idéer rundt omkring på nettet til både hjemmelavede gaver, spiselige kreationer og festligt pynt. Jeg når ikke at kaste mig over alle de projekter, jeg gerne vil, men på denne collage har jeg faktisk næsten været hele vejen rundt – nr. 6 bliver for eksempel dette års gaveindpakning herhjemme.

Hvis I ender med at prøve nogle DIY-projekterne af, må I endelig huske at sende mig et billede på Instagram. Send mig også gerne andre gode idéer og DIY-projekter i kommentarfeltet eller på facebook.

Find mere DIY-inspiration HER.

followme

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender 3. december // TRREAT by GOODIEBOX