Martiny Podcast // Episode 2: Maria Engbjerg

Design Sunday // Årets smukkeste plakater 2015

header

mette

Godmorgen!

Jeg har de seneste forsøgt at afslutte min praktik på en ordentlig måde. Det har resulteret i knap så meget DIY-leg og kreativitet, som jeg plejer, og det er jeg selvfølgelig lidt træt af. MEN jeg lover jer, at jeg fra næste uge stepper mit game up og kompenserer for det tabte! ;-)

Jeg har lagt mærke til, at Emma har afsluttet sine ”året der gik”-indlæg, men jeg vil da lige fortsætte i den boldgade én gang mere. Jeg vil nemlig introducere jer til de plakater, jeg ultimativt har været mest forelsket i i det forgangne år. Jeg prøver nemlig at sammensætte billedvæggen of my dreams, og disse plakater kunne meget vel indgå i den drøm!

plakater

For mig er det blandt andet vigtigt, at der er masser af farve, tekstur, bevægelse og smukke motiver i billederne. Men det er sværere end som så at sammensætte en harmonisk billedvæg – skulle jeg hilse at sige.

Har I brug for gode råd til, hvordan man opsætter den mest harmoniske billedvæg, så råd højt i kommentarfeltet! Mon ikke jeg kan finde plads en søndag til et sådant indlæg?

06lunchii

Michael Kvium, LUNCH II // Denne plakat er lige blevet en del af min samling. Jeg synes normalt ikke om hans ”little monsters”, men jeg synes, denne plakat er virkelig fin, står ud af mængden, og der er noget uforklarligt ved den, som drager mit øje. Den kan købes i plakatbiksen på Clemensbro i Århus til 300 kr.

vanessa-paxton-ballerina-1-grid

Vanessa Paxton, BALLERINA I // For det første så elsker jeg bevægelsen i dette billede, og så elsker jeg historien bag ved: ”Freedom on one side and on the other side the loneliness of a ballet dancer. Kan købes her.

one-must-dash-a-penny-for-your-thoughts-new2One must dash, A penny for your thoughts. Jeg har længe været vild med plakater, hvor det er lidt mystisk, hvad der egentlig er bagved. Det synes jeg, dette billede fanger meget godt. Kan købes her.

annaleena-leino-karlsson-pink-stairs

Annaleena Leino Karlsson, Pink stairs // Jeg er viiild med de sarte rosa farver, og det giver ligesom en ekstra dimension i rummet – wauw! Kan købes her.

trine-holbaek-pure-white

Trine Holbaek, Pure white // Det er helt hvidt, men legen med teksturen synes jeg giver en god ”pause” fra alle farverige plakater. Kan købes her.


Vil du se mere til Mette? Læs de tidligere DESIGN SUNDAY-indlæg her.

followme

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Martiny Podcast // Episode 2: Maria Engbjerg