Martiny Podcast // Episode 05: Kia Ellegaard Møller

Hokuspokus og boliginspiration

collage

Hejheejj alle sammen :-)
Jeg er netop vågnet efter en fornem fødselsdagsfejring for Bloggers Delight i går, og mit hovedet er en smule tungt, så bær lige over med mig, ikke? ;-)

I dag overtager jeg søndags-stafetten fra søde Mette, der tager en slapper fra alt blogrelateret over weekenden. Og det passer faktisk ganske fremragende, for den sidste uge er jeg gået boliginspirations-amok, så selv med mindre tømmermænd tog det mig ikke længe at samle mine pinterestfavoritter i en lille collage.

Udover at dele billeder af nogle af de pæneste boliger, jeg længe har set, er min intention med indlægget her også lidt en anden. I får nemlig lov til at blive en del af mit “hokospokus” (som Simon kalder det)

Sagen er den, at Simon og jeg for nogle uger siden fik tilbudt en lejlighed gennem en boligforening. BoligEN, viste det sig at være. Et rækkehus midt i Aarhus med to etager, tre værelser, terrasse, et kæmpe køkken-alrum og den fineste udsigt. Godt nok med en husleje lidt over vores budget, men et så fint sted, at vi på ingen måde kunne takke nej, for seriøst: Det er DRØMMEboligen.

Når der er noget, jeg virkelig gerne vil/vil have, så visualiserer jeg det. Det vil sige, at jeg lukker øjnene, og forestiller mig, at det jeg ønsker, er virkelighed, for at “tiltrække” det ind i min virkelighed. Nok lyder det meget woo-woo-helse-hippie-agtigt, men jeg er overbevist om, at det virker, for jeg har selv mærket effekten i mit liv flere gange. Og sød som Simon er, indvilligede han i at hjælpe mig med mit hokuspokus, så hver aften inden, vi lagde os til at sove, stak jeg ham i siden og sagde “husk at visualisere!”, haha!

Desværre fik vi ikke lejligheden, hvilket var virkelig ærgerligt, både fordi, jeg sådan havde håbet det, og fordi, jeg så ikke fik bevist for Simon, at min hokuspokus virker ;-) MEN (og det her “men” er jeg ret meget oppe at køre over) ugen efter fik vi en mail om, at vi var blevet tilbudt præcis samme lejligheden igen – denne gang som et langt lavere nummer på listen. Og jeg tror skisme, at den bliver vores. Jeg mener; hvor vildt og tilfældigt er det ikke?! Det må da være skæbnen!?

Jeg har tænkt mig at bruge dagen i dag på at visualisere på livet løs (haha!), og hvis nogle af jer det ude at magiske kræfter, så send lige lidt hokuspokus vores vej, ikke? Måske I bare har lyst til at lukke øjnene, og forestille jer, at Simon og jeg flytter om et par uger? Nøj, hvor bliver jeg glad, hvis det er det, svaret bliver i morgen :-)

 

followme

   

11 kommentarer

 • Maria

  Krydser fingre for jer! Og er også nysgerrig efter at høre, hvilken boligforening det er? Og hvor længe I har været skrevet op inden I fik tilbudt noget? Jeg flyttede selv til Århus fra Odense for et år siden og har stået på venteliste i en boligforening i 1,5 år uden at have fået tilbudt noget (som ikke lå langt ude af byen) endnu (bor pt på et værelse, men kunne godt tænke mig mit eget).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Det er AARHUSBolig, men Simon har jo været skrevet op i mange år efterhånden :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Søde Emma – det lyder fantastisk! Jeg krydser alle lemmer for jer!
  Jeg leder selv efter boligEN i Århus, og vil gerne hører hvilken boligforening i er skrevet op ved? Håber ikke det er for snagende.
  God søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krydser fingre og sender alt god karma i jeres retning. Håber virkelig det lykkes!

  Frejjack.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også oplevet visualisering på egen krop, helt konkret, og MEGET hokuspokus!

  Det skete engang, min familie var ude og spille minigolf. Min far og brødre (som ellers er drøngode!) havde prøvet en umulig bane, alle havde brugt ti skud, ingen havde ramt i. Jeg sagde at jeg lige måtte visualisere inden jeg prøvede, for at vise dem at det virkede. Egentligt sagde jeg det nok lidt i sjov, men jeg visualiserede, og ramte efterfølgende hole in one! Min mor gjorde det samme som jeg, og ramte i på andet slag. Hvis ikke det beviser, at det hokus pokus faktisk fungerer, jamen så ved jeg snart ikke hvad!

  Krydser fingre og sender god lejlighedskarma i jeres retning! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida B

  Tillykke med lejligheden!

  Jeg bruger også selv visualisering, når der er noget, jeg ønsker. Og det virker altid, hvis jeg virkelig tror på det! Ikke altid efter kort tid, men i sommers lavede jeg et visionboard og kort tid efter, skete der flere af de ting, som der var på mit visionboard… VILDT :-D

  Sender god energi til Århus og krydser fingre for jer!

  Kh
  Ida

  Ps. Jeg har svaret dig på FB :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey, det er mandag i dag! Lykkedes det? Ellers så sender jeg lige en ekstra portion karma på den her ellers så triste og regnvejrsagtige mandag :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor i Århus ligger der sådan et lækkert rækkehus?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Martiny Podcast // Episode 05: Kia Ellegaard Møller