Auberginebåde med miso-glaze

Kalender-update #4

P1251132

Så for søren! Endelig har jeg fået taget mig sammen til at give jer en lille update på vores kalender-projekt. Hvis I ikke aner, hvad jeg taler om, kan I klikke forbi lige her og læse de tidligere indlæg om emnet :-)

Selvom jeg ikke har råbt så højt op om kalenderen de sidste måneder, betyder det ikke, at Mette og jeg ikke har brugt tid på vores lille businessbaby. Tværtimod. Vi har dog gerne ville holde kortene lidt tættere på kroppen, indtil de største og vigtigste ting var på plads. Det er de nu – i hvert fald så godt som næsten – og nu glæder vi os til at dele alt det, vi har arbejdet på med jer.

Hvor langt er vi?
Vi har endelig fundet et navn til vores lille brand, som vi begge elsker og endnu ikke er blevet trætte af. Og det er altså lidt af en præstation, skulle jeg hilse og sige ;-) Hvad, vores lille virksomhed har fået af navn, regner vi med at kunne løfte sløret for i starten af februar. Der får I også lov til at se vores logo, og forhåbentlig også et lille smugkig ind i kalenderen, så I kan se, hvad den har at byde på.

De sidste måneder har Mette brugt uanede mængder af energi på at ringe rundt og forhandle med forskellige trykkerier. Dét vi gerne vil have, kan de fleste ikke tilbyde – og slet ikke til en pris, der er bare nogenlunde realistisk. Sidste uge var vi dog til et møde med et trykkeri, der udover en masse gode inputs kunne tilbyde os de materialer, vi havde drømt om, til en pris, vi kan betale. Ordren er endnu ikke endeligt på plads, men kommer den forhåbentlig i løbet af de næste par uger.

Hvad arbejder vi på?
Designet er næsten(!) lige i øjet, vi skal bare have rettet nogle småting til her og der, og så er vi klar til at printe første prototype. Det bliver super fedt, for så kan vi endelig tage kalenderen i brug og få den testet af. Vores håb var egentlig, at vi ville kunne have kalenderen færdig allerede til sommer, men vi har valgt at udsætte det til det nye år 2017, så vi har ekstra tid til at teste og rette til, efter vi selv har brugt kalenderen nogle måneder. Vi vil gerne gøre os umage, og sørge for, at det endelige resultat bliver helt perfekt, og det giver et ekstra halvt år os mulighed for.

Hvad synes du?
Da vi først vil sælge vores kalender til 2017, har vi valgt at lave en større ordre hos trykkeriet. Der vil altså blive trykt et større parti af kalendere, så flere får mulighed for at få fingrene i dem, da vi har længere tid til at sælge ud, og derfor ikke skal være bange for at brænde inde med kalendere med outdatede datoer. Vores ønske er, udover at vi naturligvis selv vil sælge og sende direkte til køberne, at kalenderen skal kunne købes eksklusivt i mindre designbutikker og webshops, der stemmer overens med det brand, vi ønsker at skabe. Og her har vi brug for jeres hjælp:

Kender du nogen, der kender nogen, der har en lækker shop, som kunne have interesse i at sælge den lækreste og smarteste kalender i verdenshistorien? Eller har du en yndlingsbutik, hvor du synes, en kalender som vores ville passe perfekt ind i deres sortiment? 

Så må du meget gerne smide kommentar til dette indlæg, eller sende mig en mail på emma-martiny@hotmail.com. Thanx a lot babes :-)

 

followme

   

17 kommentarer

 • Det er så spændende! Jeg glæder mig meget til at se den nye kalender, og om det er den som for fremtiden, skal have min skrift prydet på siderne.

  Nu kender jeg ikke så mange steder, at der bliver solgt kalendre, foruden det er en bogbutik, så der kan jeg desværre ikke være hjælpsom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hej Emma,
  Jeg kan lige forestille mig, jeres kalender vil passe perfekt ind i butik Luupe i Kolding. En lille favorit butik fyldt med lækkeriger, og sådan en hvor man har lyst til at købe det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  SÅ er første glædelige nyhed til 2017 på plads, og I har i hvert fald én kunde! ;)
  Jeg tænker måske http://www.cahetu.dk kunne være et bud? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig meget til at se den, tror det er en god beslutning at vente til 2017, da mange køber deres kalender omkring nytår. Og så kommer det til at passe, med at den kalender jeg har nu udløber.

  Frejjack.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Fabrikanterne i Vejle kunne være et godt bud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Emma.
  Glæder mig til at se den færdige kalender! Bruger selv en kalender til daglig, men skal da helt sikkert have jeres i 2017.

  Jeg tænkte på, om du kunne være interesseret i at lave en “En dag i mad”, video-vlog-version?
  Elsker dine “En dag i mad” indlæg, men tænker en video kunne være rigtig spændende også!!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Hej Emma. Glæder mig meget til at se kalenderen! En af mine andre ynglings bloggere er Line fra merimeri.dk. Hun har lige åbnet en webshop og synes den kunne passe perfekt ind der! :-) held og lykke med projektet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  I skulle helt sikkert kontakte Perhaps (https://www.facebook.com/perhapsodense/?fref=ts) og Pinoc i Odense :)! Lige noget for dem! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Faldt lige over indlægget, selvom det efterhånden har en del måneder på bagen, kunne det jo godt være I stadig kan bruge inputs. Det lyder som om I har gang i den mest perfekte kalender! – måske Kalejdoskop/Kalejdoskop by Hand i Aalborg.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Auberginebåde med miso-glaze