Helse-hippie salat

Martiny Podcast // Episode 05: Kia Ellegaard Møller

kia

I dagens podcastepisode har jeg fået besøg af selveste Kia, der står bag bloggen YouBetterBeFierce.dk. Kia er en af dem, der bloggede før, de fleste danskere overhovedet vidste, hvad en blog var, og jeg har nydt hendes tilstedeværelse på de sociale medier, der altid er fyldt med både humor, ærlighed og kloge ord, i mange år efterhånden. I episoden kan I høre Kia fortæller om, hvordan i al verden, hun er gået fra at ville være folkeskolelærer til at arbejde som digital projektleder på et større digitalt projekt hos Benjamin Media. Desuden snakker vi om at dele kærestesorg og sårbarhed på internettet, samt hvad det vil sige at være “fierce” – og er der nogen, der har styr på dét, ja så må det være Kia :-)

LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

 

{ I denne episode kan du høre om… }
… Kias karriervej, og hvordan hun er nået til der, hvor hun er i dag
… hvorfor hun startede en af de første modeblogs i Danmark
… hvorfor, hun valgte at skifte domæne
… hvad tankerne er bag hendes nye blog
… hvorfor Kia delte sine oplevelser på nettet
… en slags terapi
… om at finde skillelinjen om hvad, der bør deles
… Hvad det betyder, at være ‘fierce’

followme

   

15 kommentarer

 • Lika

  Spændende. Jeg kunne rigtig gidt tænke mig at høre et interview med Sneglcille :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Thumbs up for dine gode potcast, men kan der måske også godt komme nogle, hvor personen ikke er fra bloggerregi? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Hej Sara :-) Jo, det gør der, men jeg starter “nemt” ud. En stor del af mit netværk er jo bloggere ;-) Hvis du har nogle forlag, er de meget velkomne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig allerede til næste podcast! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I starten af januar satte jeg mig ned med en kop kaffe og skypede med sødeste og dygtige Emma Martiny. Det er der kommet alletiders podcast ud af. Jeg snakker i 38:12 minutter om min karriere, hjertesorger, om at dele personlige ting på nettet om at være fierce in life. Hvis I har lyst til at høre det – evt. på vej hjem fra arbejde i morgen eller som godnathistorie, så kan podcasten findes lige her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Emma
  Lidt feedback. Jeg blev nødt til at stoppe med at høre podcastet, fordi dine “ja”, “hmm”, “mm”, “okay” oveni Kias svar irriterede mig ret meget. Måske du bare kan nikke til hende i stedet for at sige de lyde. Jeg synes desværre det var vildt forstyrrende og det er ærgerligt fordi jeg er sikker på Kia havde en masse spændende på hjerte. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Hej du
   Jeg kan sagtens forstå, hvad du mener, og vil bestemt tage det til efterretning… Men jeg må altså indrømme, at du lyder virkelig ret let irritabel ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Emma,
  Jeg er virkelig vild med dine podcasts! Kæmpe thumbs up for dem og dit arbejde med det :D

  Jeg synes også, som Kia siger, det kunne være interessant med en snak med Acie!

  Jeg skrev en kommentar ala denne den anden dag, men jeg ved ikke, om jeg er blevet fanget i et spam-filter eller om noget er gået galt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Hej Tina :) Jeg ved heller ikke lige, hvad der er sket. Men tusind tak! :) Acie er bestemt på min liste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint <3 jeg synes jo både Kia og du er så seje!

  Jeg er i øvrigt meget begejstret over din fine og personlige vinkel på podcast-mediet! Det er godt gået og jeg glæder mig til at lytte til flere.
  Kh Ann-Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et fedt tiltag. Virkelig fin podcast med Kia. Både du og hende gør det virkelig godt. Mere af det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helse-hippie salat