En dag i mad #5

Min stil i 2015

recap

Jeg er næsten færdig med alt årsskifte-gejlet her på bloggen – i promise! – men vi mangler lige at tage et kig på, hvad jeg egentlig havde på i 2015. Jeg har gjort det samme i 2014 og 2013 (hvor jeg virkelig ser ung ud!), og det er altså skægt at have at se tilbage på.

42 outfits… here goes:

outfit1outfit2outfit3collage4collage5

Stilmæssigt var 2015 året hvor jeg…
… blev (lidt for) glad for at gå med hat
… ejede 7 Ganni kjoler
… forelskede mig i Maison Scotch
… legede med 70’er vibes (ligesom alle andre)
… gik mere med sneakers end alt andet
… brugte min boyfriend-jeans en masse
… kastede min kærelighed efter store solbriller
… ryddede op og gav halvdelen af min garderobe væk

Hvis jeg skal sige noget mere overordnet om min stil sidste år, vil det nok blive: “Mere kvalitet”. Èt er, at billedekvaliteten her på bloggen er blevet betydelig bedre – sé bare forskellen på billederne, der er i kronologisk rækkefølge – men jeg er også blevet mere bevidst om, at tøjet i min garderobe er noget, jeg kan have glæde af i flere år. Jeg holder stadig prints, af kjoler og nederdele, og jeg skifter stadig stil som vinden blæser… men måske de to yderpunkter, den blæser mellem, er blevet lidt mindre?

 

followme

   

4 kommentarer

 • Lise B

  Hej smukke Emma!
  Du har et hvidt ternet tørklæde(så det på snappen), hvor er det fra? det er såå fint! Jeg er så misundelig på dit smukke hår, og synes bestemt ikke der er for meget hat :)
  God dag!

  Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Tak søde Lise :-) Det købte jeg i Berlin sidste år, så du kan desværre nok ikke få fingrene i det længere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R.

  Den mørkerøde kjole med noget mørkt mønster på, på billede 7, kan du huske, hvor den er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i mad #5