Små ting

Paisley-mønster, #bloggerlife + københavnerbesøg

P1150798 P1150836

Hey-hey alle zusammen :-)

Her en håndfuld billeder, Mia tog af mig i sidste uge, efter vi besluttede os for at forlade varme Emmerys og to (godt nok tommer) kopper kaffe for at skyde billeder i en iskold baggård… #bloggerlife ;-) Det kan godt være, at jeg formår at skjule det bare sådan nogenlunde på billederne, men jeg føler mig altså totalt tosset, når jeg sådan står og poserer frivilligt i minusgrader. Hvad jeg ikke gør for at vise jer mit nye kluns ;-) Haha!

Både bluse og støvler, har jeg jo allerede snakket om en gang her, men nu får I mulighed for at se begge dele in action. Blusen fra Maison Schotch kan I stadig nedsat med 30% lige her, og skoene (der er SÅ dejlige at gå i) kan I købe til en slik (seriøst:180 kr! Det er jo ingenting for læder støvler?!) her.

P1150786 P1150781

Netop nu sidder jeg og drikker drikker dagens første kop kaffe. Jeg er stadig i København, men efter dagens møder vender jeg snuden hjemad – denne gang med selskab fra Emma, der skal lege jyde og sove på min sofa de næste par dage. Det bliver hyggeligt med besøg i vores frimærke-lejlighed, og jeg glæder mig til at vise min lille storby frem. En tur på Aros, middag i Mejlgade og en gåtur med udsigt på DOKK1 er obligatorisk, tænker jeg, men hvis I har nogle andre forslag til, hvad jeg skal udsætte københavneren for, må I endelig komme med dem i kommentarfeltet :-)

P1150792

followme

   

7 kommentarer

 • Julie

  Tag hende med i dyrehaven, det er altid så hyggeligt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Nu er jeg selv vestjyde (som bor i København), og havde en fantastisk Århus-tur med to københavner-veninder i november. De var HELT oppe og køre over Den Gamle By, så jeg synes helt klart, at du skal tage din veninde med derind – også selvom det ikke er decideret sæson for det lige nu.. Vi havde det stort set for os selv da vi var derinde, men det var bare ekstra fedt, fordi jeg ellers kun har været derinde til højtiderne hvor der er proppet! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækre støvle, ih dem er jeg jo nødt til at klikke hjem nu. Altså jeg mener, det er man jo næsten NØDT til, til den pris!? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj, den er bare boheme-smuk :D Jeg skal også på smuttur til AroS på kærestetur i næste måned, Århus er jo ikke langt fra Aalborg og årskort er et must :D

  – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En københavner

  Hej Emma,
  Kunne du evt. skrive en guide til Århus? :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Hej du :-) Det tror jeg desværre ikke. Du kan dog finde en mad-guide i topbaren :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små ting