Design Sunday // Årets smukkeste plakater 2015

Små (og en rigtig træls) ting

PC290676
{ De fineste tulipaner. Jeg elsker, når Simon fatter en hentydning ;-) }

P1100642

{ Endnu et Ganni-kup til samlingen + nye tilbudssko + en væg fyldt med kogebogsbilleder } 

PC290673
{ Arbejde er liidt sjovere, når der sidder en sød en ved siden af }

P1100626
{ Leg med mit nye polarid-kamera, jeg har fået i gave af Wupti }

PC290663
{ Morgenmøder er de bedste møder!}

P1080610
{ Min svigerfar stak denne seddel i lommen af mig, da vi besøgte dem }

P1040295
{ Min yndlingssalat p.t. }

Godmorgen søde mennesker :-)

Sikke en uge, årets første endte med at blive. Fyldt med highs and lows, og alt i alt virkelig underlig og ret energidrænende. Faktisk ved jeg ikke helt, hvor jeg skal starte, og særligt én af ugens begivenheder ooooorker jeg nærmest ikke fortælle om… Men jeg synes alligevel, I fortjener en lille update, så here goes :-)

Lad os starte med det gode: Foruden et par hyggelige gæstebud, kaffeaftaler og kæresteaftner, var ugen fyldt med nogle ultra produktive dage, hvor jeg virkelig fik noget for hånden. Og dét var altså en rar start efter juleferien – for så er året ligesom skudt i gang, ikke? En anden god ting, jeg kan nævne, er den fornemme modtagelse, mit nye podcast “Martiny Podcast” har fået. Wauwsa, hvor er I bare herlige, støttende og søde alle sammen. Tak! Og sidst men ikke mindst, jublede jeg også en hel del over, at jeg endelig har stiftet virksomhed – Emma Martiny IVS og Emma Martiny Holdings wuuup wuuup! – og griner stadig over, at jeg nu kan kalde mig direktør, haha ;-) At ansætte en revisor er muligvis den bedste beslutning, jeg traf i 2015, for nøj, hvor er det skønt, at der er styr på sagerne. Det giver mig nemlig endnu mere tid til alt det sjove :-)

Og nu til sidste uges lidt mere… udfordrende(?) begivenhed: Hvis I ikke følger mig på facebook (men det gør I selvfølgelig, ikk’? ;-)), har I sikkert læst det her opslag. Måske I også har set den åndssvage video af mig, der bliver brugt i en boligannonce på Facebook? For at gøre en lang historie kort, bliver videoen brugt uden mit samtykke, og jeg og Bloggers Delight har forsøgt at få den fjernet siden d. 1. januar. Hver gang, vi har talt med virksomheden, bliver vi lovet, at den er taget ned, for så efterfølgende at opdage, at de endnu en gang har løjet. Videoen var solgt til (LORTE) Boligsurf til internt brug, og jeg blev lovet, at den aldrig ville blive delt offentligt, så I kan nok forstå, hvor enormt frustreret jeg er – jeg har simpelthen så svært ved at forstå, at der findes sådan nogle løgnagtige idioter derude? Min teori er, at de (dumme, som de er) havde tænkt, at jeg aldrig ville opdage det, hvis annoncen kørte i Århus (for alle bloggere bor jo i København, ikke?). Da jeg så opdagede annoncen (som kørte I ALLE mine bekendtes facebookfeed), flyttede de den bare til en anden by for at skjule den for mig… Og sådan er det fortsat lige siden. Det er skræmmende at mærke på egen krop, hvor nemt noget kan blive delt på nettet uden ens vilje, og det er virkelig vigtigt for mig, at de to herrer bag Boligsurf (der ikke er i besidelse uden nogen form for moral) får sig en KÆMPE lærerstreg, der gør ondt i pengepungen. Det er så ærgerligt, at jeg skal bruge så meget energi på det, og jeg hader at være sur, men når jeg føler mig uretfærdigt behandlet, lader jeg det ikke bare sådan lige gå forbi.

ANYWAYS! Lad mig se, om jeg kan finde en positiv note at slutte på..

I dag har jeg en aftale med skønne Mette. En kalender/praktikrapport/blog/kaffe-date. Og ja! Jeg skylder jer en update på vores lille kalender-eventyr. Dét må jeg skrive på dagens to-do-liste :-)

Hav en god dag derude. Jeg håber, I får en fin start på ugen :-)

followme

   

10 kommentarer

 • Lone

  Hvad er der I din favoritsalat?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Øv hvor er det træls at høre med den reklame, håber virkelig i får den fjernet!

  Den salat, kunne man få en opskrift på den? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Dejligt at få det opklaret, jeg så annoncen og undrede mig over at du havde takket ja til sådan et samarbejde, da jeg ikke synes det virkede som en naturlig forlængelse af din blog/brand. Håber du får styr på videoen og/eller får erstatning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Det skal jeg nok få! Jeg er glad for, at du ikke synes, det virkede som noget, jeg normalt ville sige ja til – det kunne jeg nemlig aldrig finde på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Emma. Hvad str. Er din ganni kjole på billedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig træls med Boligsurf! Sommetider er det bare så uretfærdigt, at man gerne vil være hjælpsom, og så bliver taget ved næsen.
  Jeg håber det hele løser sig, og at de får sig en lærestreg.
  Stort knus herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design Sunday // Årets smukkeste plakater 2015