Tre sunde madpakke-salater på under 9 minutter

Små ting

IMG_0634
{ Søndagsfrokost med de sødeste damer }

P1050549
{ En fornem forret på en hverdag }

P1160880
{ Ugens buket }

P1150867
{ En sød højskoleveninde til middag }

P1160890
{ Stilhed efter stormen på havnen }

Holla folkens! How goes? :-)

I dag er det ‘godmorgen’ fra København. Jeg ankom i går sammen med Mette, da vi havde et møde med et trykkeri omkring vores kalender. Vi aede materialer, snakkede papirstykkelse, farver og aaalt muligt spændende, og det hele gik heldigvis godt, så nu får vi se, om de kan tilbyde os en rimelig pris.

Efter mødet havde jeg en hurtig aftale med de seje impressionista-damer, der bød på en varm kop the og hygge i deres fine showroom. Christina og Terese er både buisness-partners og bedste veninder – totalt podcast-materiale, jo! Så mon ikke, jeg får lokket dem til at gæste Martiny Podcast inden længe? ;-)

Om aftenen smuttede Mette og jeg ud og fik en bid mad, inden hun igen hoppede på toget mod Aarhus og efterlod mig i hovedstanden. Her har jeg et ret proppet program de næste par dage, hvor jeg kommer til at løbe fra det ene møde til det andet. Heldigvis er det alt sammen noget, jeg virkelig ser frem til – blandt andet en aftale hos grafikeren, der er ved at sætte layoutet til min næste kogebog op. Min redaktør og jeg skal have det første snigkig på det, man kalder et “principlayout” senere i dag, og jeg glæder mig sådan til at se, hvad dygtige Julie har fundet på. Hvis I har lyst til at kigge med, kan I følge mig på snapchat, hvor jeg hedder “emmamartiny”. Og så er jeg forresten også at finde på mit forlags instagram i dag :-)

Rigtig god tirsdag til jer alle. Vi snakkes (og snappes)!

followme

   

5 kommentarer

 • heidi

  hej emma
  så du brugt en food processor igår i din video . jeg overvejer at anskaffe mig en – er der et mærke eller en type du vil anbefale?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Hej Heidi :-) Jeg vil anbefale dig en fra Braun. Der har jeg haft et par stykker fra, og de er super gode.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • heidi

   Har haft ? hvad skal det betyde ? :) men tak for anbefaling, jeg vil gå på udkig :) den frokost anretning så lækker ud

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte billeder – inspirerende “små ting” :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre sunde madpakke-salater på under 9 minutter