Design Sunday // Mine ultimative boligcrush

Små ting

IMG_0683
{ Frokost med sød, sødere, Maria }

P1180873
{ Burritobowl med min business partner in crime ;-) }

P1220922
{ En meget insta-værdig morgen på havnen }

P1210903
{ Et besøg i den tilfrossede regnbue }

IMG_0697
{ En skøn caesar salad (og vin, fordi jeg ikke ku’ la’ vær’) til frokost på Juliette }

IMG_0709
{ Århus bedste kaffe fås hos Great Coffee #sigerdetbare }

IMG_0686
{ Udstillingen “A New Dynasty – Created in China” kan anbefales }

IMG_0731
{ Når himmel, hav, tåge, sne og vovse næsten går i ét }

God-mandag-morgen :-)

Jeg bliver helt glad at scrolle gennem billederne her over. Sikke nogle rare og skægge dage sidste uge bød på. Halvdelen af dem brugte jeg i København, hvor jeg rendte fra det ene (gode) møde til det andet, og derefter derefter legede jeg turist i egen by sammen med en sød københavner. I weekenden holdt jeg weekend. Lyder dumt, men faktisk er det noget, jeg ikke altid er så god til, og som jeg gerne vil øve mig lidt i. At holde fri et par dage i streg. Bare en gang i mellem.

Efter en venindes fødselsdag fredag aften kørte Simon og jeg til provinsen og så stod den ellers på familiedag hele lørdag, da min kære morfar er fyldt 75. Søndag brugte jeg på at være husmor-praktisk, og gøre alt det, som jeg normalt aldrig når til og gerne lykkeligt glemmer; Rydde op i skabe og skuffer, tømme kælderen og rydde op på vores altan, der var blevet stedet, hvor alt det, som egentlig bare skulle til storskrald, fik lov til at overvintre. Og ih, hvor føltes det rart, da det endelig var overstået, og den stod på hjemmelavet pizza og True Detective (som Emma fik skubbet os i gang med – SÅ godt jo!).

I dag er jeg tilbage på min pind. Og det føles egentlig meget rart efter en uge med fuld fart på og ikke en eneste “nu-sætter-jeg-mig-ved-skrivebordet-og-tackler-min-to-do-liste-oppe-fra“-dag. Sådan en dag er det til gengæld i dag, så nu vil jeg først hoppe til yoga, og så er jeg ellers klar til at placere min popo i sædet og slå min girlboss-mentalitet til. Hæhæ ;-)

Jeg håber, I får en skøn start på ugen :-)

followme

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design Sunday // Mine ultimative boligcrush