Kalender-update #4

Video: Favoritter #Januar16

Skærmbillede-2016-01-26-kl.-17.17.25

Hola chicas :-)

Så fløj den første måned af 2016 sørme forbi næserne på os, og det er allerede tid til årets første favoritvideo.

Jeg har været lidt småsyg hele ugen med ondt i halsen og et ualmindeligt tungt hovede. I ved, sådan ynkelig på mande-måden, hvor jeg har krævet massage og ekstra omsorg fra Simon – syg nok til at whine og bruge dagene på sofaen, men ikke syg nok til, at jeg ikke kunne filme en lille video til jer ;-) Forhåbentlig kan I se bort fra mit matte udtryk og den lidt rustne stemme, for der er virkelig nogle gode anbefalinger med i videoen denne gang :-)

{ Nævnt i videoen }
BareMinerals Sundance primer
Appearl 4 Velvet snow
Pudderdåsernes Musthave alt-i-en creme
OrganiCup
Gannikjole blå
Gannikjole rød
House doctor skål
House doctor krus
True Detective

followme

   

13 kommentarer

 • Sikke nogle fine kopper! Dem blev jeg lige nødt til at klikke hjem ;-) God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Du nævnet i en af dine andre videoer at du dyrker yoga derhjemme. Tænkte på om du mon havde tænkt på eller lyst til at lave en video med den serie du laver, således at vi andre kunne se den og kunne lave den sammen med dig? Det kunne være fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Hej Lika :-) Jeg vil overveje det, men jeg må indrømme, at det nok er lidt grænseoverskridende for mig;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt at du har OrganiCuppen med! Den er fantastisk, jeg er også konverteret fuldstændigt til den. Dejligt du har mod på også at vise sådan noget frem ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Selvfølgelig har jeg det – hvorfor skal noget, der er helt naturligt være tabubelagt?! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kunne ikke være mere enig! Jeg prøvede OrganiCup for første gang for godt en uge siden, og jeg går heller aldrig tilbage til bind og tamponer :-) Fedt at du skaber opmærksomhed omkring den og på så fin en måde får fortalt om fordelene. Kudos til dig ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette j

  Hvor er det befriende at du taler så frit om et emne der normalt kan være lidt svært at omgås.
  Jeg må vidst få prøvet produktet ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Dejlig video – og dejligt med gennemsigtigheden ift sponsoreret indhold..
  Jeg elsker også House Doctor stellet – har selv en serveringsskål og nogle mindre skåle til morgenmad!
  Og stemmer også i med menstruationskoppen. Har haft den et år nu og er så glad for den. Især fordi man ikke skal huske på at skifte i løbet af dagen og bekymre sig om at bløde igennem.. Min kæreste synes det er ulækkert at man kan “genbruge” den, men det er da mere ulækkert at proppe vat op i sig… :-) sejt du tog den med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Synes sgu også det er topsejt, at du fortæller om menstruationskoppen. Jeg fik en for nogle år siden, efter min veninde fortalte om den. Jeg har også prøvet at fortælle nogle veninder om det, men oplever at mange stadig synes den er mærkelig – selvom den er god for både krop og miljø :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej
  Nu nævner at du køber dine ganni kjoler på tilbud, hvor gør du det henne?? :) har du evt nogle gode hjemmesider?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Hej Tine :-) Har du tjekket linksene i indlægget? Jeg plejer både at tjekke Gannis egen webshop og butikker samt stedet såso Asos :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kalender-update #4