Paisley-mønster, #bloggerlife + københavnerbesøg

Video: Spørgerunde #Januar2016

Skærmbillede-2016-01-19-kl.-21.21.48

Så fik jeg endelig redigeret svar på spørgsmålene i den “lille” spørgerunde (det kan man vist ikke kalde en video, der varer over 25 minutter), jeg afholdte i sidste uge, sammen til en nogenlunde sammenhængende video :-)

Jeg gav jer mulighed for at spørge mig om både stort og småt, så emnerne i videoen varierer fra de heeelt store og personlige af slagsen til de mere lette og skæve. Det var slet ikke meningen, at der skulle gå så meget hippie-føle-føle-peace-låååfe-og-harmony i den, men det gjorde der vist lidt alligevel… Og helt ærligt, så er det altså ligeså meget jeres skyld som min, når I sådan spørger ind til mit forhold, min meditationsroutine og mit fysiske og psykiske velvære på den ene og anden måde ;-) Forhåbentlig synes I, at det er interessant, at jeg tager nogle lidt tungere emner op, og så I må endelig råbe højt, hvis der er et eller andet, I gerne vil høre mine uddybende tanker om – for, som I nok kan fornemme, elsker jeg at snakke om følelser og alle de store spørgsmål i livet. Haha!

Mit mål var, at jeg skulle svare på ALLE spørgsmål (nu håber jeg ikke, jeg har glemt nogen), og det resulterede i en ret lang video. Men jeg tænker, at hvis I overhovedet synes, det er fedt at høre mig snakke i 10 minutter, ja, så synes I nok, at 20 minutter er dobbelt så fedt ;-) Enjoy!

followme

   

13 kommentarer

 • virkelig en dejlig video! Tror jeg vil tage det med meditationen til mig, kan mærke jeg godt kunne bruge et værktøj, til lige at komme lidt ned i gear en gang i mellem. Er der nogle bestemte meditations lydfil/podcast du kan anbefale?

  Frejjack.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Hej du :-) Jeg vil bare anbefale dig at prøve nogle forskellige gratis app’s fra itunes. Det er meget en smagssag, hvad der fungerer for en, så det er svært for mig at anbefale.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea NS.

  Hold da op. Det var dog en fantastisk video! Jeg kommer sådan til at tænke på, hvor meget et forbillede du er for mig Emma. Jeg elsker hvordan de ting du siger giver mening, og virkelig har betydning. Når du fortæller dine synspunkter om ting (her f.eks. om forhold, synet på din krop – eller bare om din daglig dag i det hele taget), så tænker jeg tit “Ja.. Det er sådan her jeg også gerne vil leve mit liv”. Du er så uendeligt inspirerende og motiverende en person at følge. Tak for at du deler alle de her ting! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Hvor er du bare evigt sød, Andrea :-) Jeg er glad for, at jeg kan inspirere nogle der ude. Det gør mig så glad :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er virkelig min daglige inspirationskilde, og jeg synes, du er fuld af kloge ord og varm energi! Kram!

  detjegikketalerom.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff

  Dejlige svar (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Du er virkelig dygtig til det, du laver! Det er virkeligt inspirerende, så kæmpe high-five her fra :).

  Jeg ved godt, at du har berørt det i tidligere indlæg, men jeg kunne godt tænke mig at høre noget mere om, hvordan du kom væk fra at være faret vild i livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Tusind tak, Karen :-) High-five tilbage til dig ;-)

   Hvis du har nogle mere konkrete spørgsmål, er de meget velkomne. Som du også skriver, har jeg skrevet en del om det allerede, så ved ikke helt, hvad der mere er at dele, end jeg allerede gør og har gjort :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god video, omend den var lidt lang. Men som du selv siger, er det rart med noget personligt.
  Glæder mig til at høre mere om din nye kogebog, i hvert fald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har du ikke lyst til at dele din yoga-serie som du fortæller om i vidoen? Evt. filme en video hvor du viser den :-) Eller har du nogle forslag til hvordan man kommer igang og finder en god serie man kan lave hjemme. SU’en giver ikke altid plads til medlemskab i et yoga center, så det ville være virkelig rart med noget inspiration til hjemmetræning udover løb :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Hej Louise :-) Jeg synes, det er lidt grænseoverskridende, men jeg prøver at overveje andre måder, jeg kan dele yogainspiration på :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paisley-mønster, #bloggerlife + københavnerbesøg