Martiny Podcast // Episode 08: Ida Blom

10 ting, du ikke vidste om mig

PC270616

Godaften folkens :-)

Det er weekend, hele hytten dufte af kanelsnegle (æggeuret siger 5 minutter til kagelykke), og jeg skal være alene hjemme. Det er min første Emma-aften i laaang tid, så jeg har glædet mig til at placere min bagdel i sofaen, tænde for Suits på skærm nummer 1 og læse blogs på skærm nummer 2. Med en lun kanelsnegl i den ene hånd og et glas rødvin i den anden. Aaaarh… <3

Hvad skal I lave denne lørdag aften? Feste? Flade ud? Have besøg af svigerfamilien? Hvis jeres planer minder lidt om mine, og I p.t. sidder med den bærbare på skødet, synes jeg, I skal hoppe over til søde Danica, hvor jeg i dag deler 10 facts om mig, der forhåbentligt kan give jer et smil på læben. Danica har skrevet nogle virkelig venlige ord om mig og bloggen her, og jeg blev simpelthen, så glad, da jeg læste den lille indledning i morges.

Læs 10 facts om mig her

Hav en rar lørdag aften alle sammen. Nu vil jeg spise en snegl og nyde min alenetid :-)

 

followme

   

12 kommentarer

 • Caroline D

  Du ser simpelthen så godt ud på det billede Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min aften minder i den grad om din – snuppede lige 3 afsnit suits igår <3 <3 og idag står den på hjemmelavet pizza og film :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Suits er så godt jo ;-) Håber, du har haft en hyggelig aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er et fantastisk billede af dig – du er virkelig smuk! Min weekend er gået med at fejre min fars fødselsdag, så der er spist aaaalt for meget mad, og nu slår jeg mave på sofaen med bloglæsning og ‘Catfish’ på MTV, aaaah..

  Sissechri.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Tak søde Sisse :-) Det lyder også til, at du har en rar aften :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • karoline

  så er det jo kun et spørgsmål om tid, før blogland bliver en mommyblogger rigere ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Mon dog ;-) Tid = år, for min kæreste er mere fornuftig end mig, og er slet ikke med på idéen (endnu).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hej søde Emma.
   Vil du fortælle noget mere om det og noget om dine tanker omkring det at få børn? Hvis altså du har gjort dig nogle. Jeg tænker at det at være/blive “ung mor” hurtigt kan blive lidt et tabu, blandt mine veninder bliver jeg hvert fald ofte mødt med en oplevelse af, at man spilder eller ødelægger sin ungdom, hvis man får børn i en tidlig alder. Selv er min kæreste og jeg pt i overvejelsesfasen som 23 og 25-årig, men jeg synes det er mega svært. For hvornår er man rigtigt klar? Føler du dig klar hvis Simon var med på den? Eller tænker du, at der er nogle ting du gerne vil opleve først, inden I slår Jer “rigtigt” ned.
   Fortsat rigtig god søndag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Hej med dig :-)

   Jeg er sådan en, der altid har dømt om at blive mor, og jeg har seriøst glædet mig siden, jeg var 13 år gammel ;-) Derfor håber jeg, at det bliver muligt at “stifte familie” inden for de næste 5 år, men det er heller ikke sådan, at jeg har vildt travlt med det, så jeg venter bare tålmodigt på, at min kæreste bliver klar. Forhåbentligt bliver det inden, vi bliver 30, haha ;-)

   Hvis Simon var med på idéen, ved jeg faktisk ikke, om jeg ville have det på samme måde som nu. Faktisk tror jeg, at jeg ville reagere med en “aaarh, skal vi ikke lige vente et par år”-respons, hvis han pludselig ville have børn i morgen, men jeg ved det ærligt talt ikke.
   For at svare på dit spørgsmål om, hvornår man er klar, så tror jeg, at jeg er lige så klar i dag, som jeg ville være om 5 år. Jeg ser det ikke sådan, at man skal opleve alt det, man gerne vil opnå i livet, inden man får børn – for hvem siger, at man ikke kan rejse med børn? og hvem siger, at man ikke kan gøre karriere, selvom man har en familie? Hvis du får børn som 24-årig, får du jo også en masse år i dine 30’er (og 40’er, 50’er, 60’er), hvor du kan prioritere dit job højere.

   Jeg oplever, at mange mødre “opgiver” deres identitet for at blive mor, og sådan tror (eller håber) jeg ikke, jeg vil blive. Jeg føler ikke, at jeg pludselig skal blive mommy-blogger, ændre mine interesser og drømme eller droppe alle mine veninder, der ikke har børn, bare fordi jeg bliver forældre, og jeg tror, det er derfor, det at blive mor ikke er så langt ude i fremtiden for mig, som det er for mange andre.

   Nå! Det var et langt svar, haha ;-) Jeg håber, at du kan bruge noget af det til noget? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Martiny Podcast // Episode 08: Ida Blom