Små ting

6 instagramprofiler, du bør følge

collageinsta

1 piggyandpolly // 2 notes2myselfie // 3 nail_unistella 
4 nycballet // 5 deanthebasset // dailyoverview

Så er der Insta-inspo en masse :-)

I mit feed finder man hovedsagligt appetitlige billeder fra alle de dygtige madører, der findes på det sociale medie, men jeg følger også en del profiler, der deler de mest spøjse og/eller smukke billeder – alt fra søøøøde hunde til grinern quotes og wauw-agtig natur.

Jeg gør mig umage for kun at følge insta-profiler, der gør mig glad (ikke dem, der får mig til at ønske, at mine ben var en halv meter længere og min talje tilsvarende smallere), og de 6 ovenstående er alle af den slags, der giver mig et smil på læben. Tjek dem ud :-)

Har I en instagram-profil, jeg bare SKAL klikke forbi, så del endelig i kommentarfeltet. 

followme

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små ting