Outfit Recap #8

Instagram Lately #Januar16

Jeg var liiige ved at glemme, at lave mit lille insta-tilbageblik for sidste måned, og det kan vi jo ikke have, for jeg har på fornemmelsen, at I synes, det er skægt at få et lille indblik i, hvad jeg går og laver… Har jeg ret? Under alle omstændigheder slipper I nok ikke for den månedlige føljeton, for jeg synes, indlæggene er enormt hyggelige at skrive og kigge tilbage på. Og så er det virkelig givende for mig, fordi jeg tager mig tid til at reflektere lidt over, hvad jeg egentlig bruger mig tid på, og hvordan jeg har det – noget, der ellers er alt for nemt at glemme. Her får I altså en masse instragram-minder fra Januar, og alle de små krøllede tanker, der dukker op, når jeg scroller gennem billederne. Der er ret mange af dem, så bryg gerne en kop kaffe inden I læser videre ;-)

collage11

Lad os starte fra en ende af: Året startede med verdens bedste nytårsaften og et lille sommerhus-get-away til Samsø med nogle af de sødeste mennesker, jeg kender. En virkelig skøn start på 2016 var hvad, det var, og så gik den første uge ellers med en masse dates med Mette, hvor vi skrev praktikrapport og arbejdede på vores lille buisness-baby. Så hygsomt og enormt produktivt, for det lykkedes mig stort set at få skoleopgaven afviklet, så jeg kunne nyde resten af måneden og lege, at jeg havde ferie. Eller ferie og ferie… Som Mia og jeg ofte griner over, betyder ferie for os som regel, at vi kan bruge fridagene på at lade som om, vi er selvstændige på fuldtid og ikke studerende til dagligt. Gid, det var så vel, haha ;-) Ej, studiet er faktisk slet ikke så slemt, og det kommer jeg også tilbage til lidt senere i indlægget her.

En spændende ting, jeg lancerede i Januar, var Martiny Podcast. Og hvor er jeg glad for, at jeg endelig tog mig sammen og gjorde noget ved min lille podcast-drøm. Hver episode har fået så mange pæne ord med på vejen, og det er virkelig fedt for mig at have en undskyldning for at hive fat i og snakke med nogle af de sejeste mennesker, jeg kender til. Jeg er så spændt på at udfolde mig på en ny platform, hvor jeg kan dele og inspirere på en måde, jeg længe har haft lyst til, men som blogmediet med ord og billeder, ikke altid har kunne bære. I kan glæde jer til en masse episoder om emner såsom personlig udvikling, iværksætteri, tabuer og bæredygtighed – på lørdag skal vi eksempelvis snakke om netværk, og hvordan man opbygger gode relationer. I fremtiden lover jeg også, vi kommer til at udforske andet end blogverdenen, men man (læs: jeg) skal jo starte et sted :-)

collage12

I starten af Januar kunne jeg officielt kalde mig for direktør for to virksomheder: Emma Martiny IVS og Emma Martiny Holdings. Jeg synes stadig, det lyder totalt skørt, og tager det ærlig talt ikke særlig seriøst. Der er jo ikke noget, der har ændret sig – jeg er bare glad for, at jeg har fået mig en revisor, der fikser alt det, jeg synes, er kedeligt, så jeg har mere tid til alt det sjove.

Måneden bød også på to ture over Storebælt. Den første, var en rigtig møde-tur, hvor jeg følte mig totalt buisness-agtig (er jo direktør, haha!) og hoppede fra det ene møde til det andet. En af dagene lykkedes det mig at nå 5 møder på én dag – endda uden (alt for meget) stress, og dét var altså lidt af en præsentation, selvom jeg ved, at det i nogle jobs blot er hverdag.

Flere af møderne omhandlede min kommende kogebog Herlig & ærlig mad, som jeg får lov til at dele med jer til april. Jeg skal nok fortælle meeeeget mere om bogen, når den tid kommer, men for nu vil jeg bare lige understrege, at I godt kan GLÆDE jer. Kogebogen er propfyldt med de lækreste, unikke, nemme og sunde måltider til både morgen, middag og aften, og jeg er sikker på, det bliver virkelig smuk, tyk sag, der vil pynte på køkkenhylden. Netop nu er grafikkerne i gang med at layoutte, og min mavefornemmelse siger mig, at det bliver ih-åh så godt. Forhåbentligt kan I mærke, hvor meget energi, jeg har lagt (og lægger, vi er jo ikke færdige endnu) i kogebogen, og hvor enormt meget jeg brænder for at gøre det til den bedste nogensinde ;-)

collage13

Midt i måneden havde jeg fornemt besøg af søde Emma i Århus. Vi turistede den, drak vin til frokost på en hverdag, og fik en masse gode, lange snakke. Så hyggeligt. Ugen efter besøgte jeg hende i København, og så stod den ellers på galla og festmiddag med 150 bloggerkollegaer. Det var super skægt at være en del af, og tal lige om kontrast til mandag formiddag, hvor jeg var tilbage på skolebænken. Fra gallamiddag og awardshow til klasseundervisning i bunkeren ;-)

Jeg har været ret nervøs for at skulle starte på næste semester her til februar. Nervøs for, at jeg ville få for travlt. At jeg ikke ville have tid til alt det, jeg brænder for. At pensum ville kede mig, og jeg ville føle mig begrænset. Min lille virksomhed kører efterhånden så godt, at jeg godt kunne droppe studiet og blive selvstændig, og selvom jeg har været fristet til at sige ‘f*ck it’ flere gange, ved jeg godt, at det ville være hul i hovedet at droppe ud, når der kun er 2 år igen. Dét kan jeg sgu godt klare – især med mine planlægnings-skills, haha! Når alt kommer til alt, må jeg jo indrømme, at jeg lærer en hel del på uddannelsen, og så har jeg de sødeste studievenner, som jeg ret godt kan lide at spise frokost med i hverdagene. Heldigvis tyder det desuden på, at dette semester bliver rigtig interessant med et nogenlunde fleksibelt skema, så det skal nok blive rigtig godt.

Det var min januar i grove træk. Sikke en måned! Fyldt med en masse gode og spændende dage, men også en temmelig hård sidste uge. Ikke så meget for mig, men for nogle af de mennesker, jeg holder af, og selvom jeg glædeligt og til hver en tid møder op med krammere og støttende ord, kan jeg godt mærke, at mine batterier nu er lidt flade. Man skal selv lade op, før man har positiv energi at give ud af, og det er lige hvad, jeg har tænkt mig at bruge resten af ugen på i provinsen :-)

 

followme

   

5 kommentarer

 • Lyder som en dejlig måned. Og bestemt vigtigt at få ladet batterierne op! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Emma! Jeg synes, du er SÅ vild og inspirerende. Jeg er selv studerende og arbejder en del ved siden af – også som selvstændig. Du bruger uden tvivl mere tid på din business end mig, og jeg synes det vil være virkelig interessant at høre, hvordan du prioriterer studie vs. arbejde, arbejde vs. venner, og samtidig finder tid til daglig træning og Simon. Det kunne være interessant, hvis du vil dele et “skema” over, hvordan en uge ser ud hos dig!
  Glæder mig til løbetur med dig i ørene i morgen ;)
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Tusind tak for de søde ord, Laura :-) Jeg er glad for, at jeg kan inspirere :-) Alle mine uger ser meget forskellig ud, og derfor er det lidt svært at give et billede på en typisk uge. Du kan dog se en uge i mit liv her: http://emmamartiny.dk/2015/10/1-uge-i-mit-liv/. Måske jeg skulle gøre noget lignende snart igen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Du er fandme sej, Emma!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit Recap #8