Links I like #Week06

Kalender-update #5 // Atelier Aarhus

atelier

Wuhuuu! Hvor har jeg glædet mig til at skrive dette indlæg til jer. I dag vil Mette og jeg nemlig dele det første lille glimt af vores hjertebrand med jer. Hvis I ikke aner, hvad jeg taler om, kan I klikke forbi lige her og læse de tidligere indlæg om vores kalender :-)

Atelier Aarhus
… er navnet på vores lille virksomhed. Vi var ufatteligt meget i tvivl om, hvilket navn vi skulle vælge, men siden jeg kom i tanke om det her på en togtur og straks ringede til Mette, har vi været forelskede i navnet begge to. For det første er “Atelier Aarhus” visuelt smukt, og navnet symboliserer for os præcis det, vi ønsker: kvalitet, kreativitet, personlighed og æstetik.

Et atelier er en kunstners kreative værksted, og vores håb er, at vores kalender skal blive en integreret del af arbejdsrummet og samtidig give følelsen af, at man har sit personlige atelier lige ved hånden. Altid. At Aarhus er en del af navnet, skyldes, at vi er stolte af at have base i verdens mindste (og hyggeligste) storby.


 

 logo


{ IDÈGRUNDLAG }

Atelier Aarhus skaber kontorartikler, der kombinerer det praktiske og det æstetiske.
Første produkt er en årskalender, der skaber struktur og overblik i hverdagen, samtidig med at den pynter på skrivebordet. Med Atelier Aarhus’ kalender har du dit eget kreative værksted lige ved hånden, så du kan designe din dag, præcis som du ønsker. Det er et simpelt redskab, der samler to-do-lister, planer, aftaler, mål og drømme ét sted med målet om at skabe mindre rod og mere ro.  

Vi ønsker at bringe små glimt af lykke og kvalitet ind i en travl hverdag og tilbyde et klassisk planlægningsværktøj som et alternativ til digitale løsninger. Planlægning gør livet nemmere, og smukke kontorartikler gør arbejdet lidt sjovere.


Hvor langt er vi?
Som sagt har vi navngivet vores lille virksomhed, og på det første billede i dette indlæg kan I se udgangspunktet for det visuelle udtryk. Det er denne stil, vi ønsker at bruge i kalenderens design, samt på vores hjemmeside, på Facebook, Instagram, og alle de steder, vi kommer til at optræde.

Hvad arbejder vi på?
Designet af kalenderen er næsten – som i virkelig næsten(!) – på plads. I weekenden printer vi de første prototyper, som vi både selv vil teste og bede en lille gruppe forsøgskaniner bruge og give respons på.
Sideløbende er vi ved at opsætte webshop samt de forskellige sociale platforme, og vi er snart klar til at dele det hele med jer.
Vi har en aftale med et trykkeri, der er klar på håndtere opgaven, så snart vi har den endelige kalender klar. Vi mangler dog stadig at finde producenter af al indpakning af kalenderen og ting til forsendelse, da vi ønsker, at de skal pakkes ind i silkepapir og leveres i fine æsker.

Hvad synes du?
Vi håber, at I synes om vores navn, og vi glæder os til at dele forsiden af kalenderen med jer inden længe. Faktisk er vores forhåbning, at I har lyst til at hjælpe med at vælge, hvordan omslaget skal designes. Dét skal vi nok fortælle mere om i næste blogindlæg.

followme

   

19 kommentarer

 • Victoria

  Åh jeg er vild med det! Jeg synes det er et sindssygt spændende projekt, som I har kastet Jer ud i! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Det er SÅ dejligt at høre, Victoria :-) Jeg er glad for, at jeg kan dele det med alle jer, der læser med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vildt med navnet. Og logoet. Da jeg så overskriften troede jeg at det var fordi I havde teamet op med en sej virksomhed i Aarhus. Og så var det jo bare jer selv ;) Så navnet passer virkelig godt synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Hvor er det bare DEJLIGT at høre, Yasmin. Sikke et fint kompliment :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Så smukt og fint! Jeg synes også navnet er virkelig fint, men må være ærlig og sige, at jeg foretrækker det uden “Aarhus”. For mig signalerer det, at det henvender sig til folk fra Aarhus og måske gør det produktet mere lokalt end tiltrækkende på landsplan… Håber det giver mening :) Kommentaren her er kun tænkt konstruktiv, da I flere gange har bedt om læseres meninger. Alt held og lykke med det smukke projekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Hejsa Sofie :-)
   Tak for din respons! Konstruktiv kritik er mere end velkommen :-)
   Jeg kan sagtens se, hvad du mener, men jeg tror ikke, at man, når navnet kommer “i brug”, vil ikke bide så meget mærke i, hvad det egentlig betyder, og at der står Aarhus og ikke København. Sådan har jeg det i hvert fald med de fleste brands.
   Det er dog også vores tanke, at man skal kunne bruge ordet “Atelier” alene uden “Aarhus”, lidt ligesom (og jeg har det virkelig stramt med denne her sammenligning, men here goes, haha) Moss Copenhagen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Ih det lyder virkelig fedt! Vil mega gerne være testkanin, hvis I mangler en ekstra ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jeg altså helt vild med det navn! Simpelthen så fint, uanset om man er fra Århus eller ej;-) Farverne og logoet ser også super flot ud!! Glæder mig til at se mere<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Synes designet ser rigtig godt ud! Men jeg ville ligesom en anden kommentar foretrække det uden “aahus”, det ødelægger det lidt synes jeg. Men det jo smag og behag! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op hvor er det blevet flot! Jeg glæder mig så meget til at se det færdige produkt, og en dag stå med det i hånden. Det kribler nærmest i mig, for at få lov til at planlægge min tid, og skrive i en ny fin kalender :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Emma!

  Smid mig en mail ift. indpakning af kalenderne. Jeg arbejder for et emballage firma og jeg er sikker på at vi sagtens kan finde en god løsning til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Hvor er det fedt at høre, Camilla :-) Du får en mail fra mig inden længe!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det virkelig fint ud! Og navnet er så godt. Jeg glæder mig allerede meget til at se (endnu) mere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Held og lykke med projektet :-) Endnu et medlem af Atelier “familien” (Atelier CPH, Atelier September….). Det bliver spændende at følge :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg synes, Aarhus passer rigtigt fint med navnet! Det “matcher” med de to A’er som forbogstaver til begge ord, og ser professionelt ud med to skrifttyper :-) Og så lyder det bedre at sige højt end blot “atelier”, i hvert fald ifølge mig (og jeg bor på Sjælland, så det er ikke fordi jeg har en særlig kærlighed til Aarhus ;-) )

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Links I like #Week06