Links I like #Week08

Kalender-update #6 // Valg af cover

P22514782

Så er der kalender-nyt :-) Hvis I ikke aner, hvad jeg taler om, kan I klikke forbi lige her og læse de tidligere indlæg om projektet.

Beklager, at der går uger mellem, at vi får opdateret jer. Tingene ruller langsomt, men sikkert bag ved kulissen, og vi har haft lidt revisor-struggles, men i går underskrev vi endelig alle de officielle dokumenter. Det betyder, at Mette og jeg i dag kan kalde os direktører af Atelier Aarhus. CEO’s, I ved, haha ;-)

Hvor langt er vi?
Vi har endelig CVR-nummer samt alle de kedelige dokumenter på plads og mangler nu blot at få opsat bankkonto plus de sidste små ting. Så snart der er styr på det, er vi klar til at lanchere webshop, nyhedsbrev og en masse andet godt, som vi tror (og håber), I vil være vilde med.
I sidste uge fik vi trykt den første prototype af kalenderen – 1,5 måned klar til at blive brugt og testet af os og vores testkaniner. Materialerne er slet ikke, som de bliver (slet ikke så fine), men kalenderen… Det er helt vildt, så motiverende det er at opleve, at det vi har haft på skitsebrættet VIRKER, og er blevet lige så godt, som vi forestillede os. Jeg bruger selv kalenderen hver dag til alt. A.L.T., og jeg lyver virkelig ikke, når jeg siger, at jeg allerede nu ikke kan forestille mig at gå tilbage til en almindelig kalender igen. Vores testkaniner er også meget positive, men vi forsøger ikke at påvirke dem alt for meget i al vores iver, så de kan give os den mest sandfærdige respons som muligt. Kalenderen skal ikke kun fungere for os – den skal kunne tilpasses til DIT, MIT og JERES behov.

Hvad arbejder vi på?
Ud over at teste og lave små rettelser på kalenderens design, er vores store udfordring i øjeblikket at beslutte, hvordan coveret skal se ud. Dette er vi sikre på:
– Det bliver i en dyb, mørkeblå farve og i materialet geltex, der et meget slidstærkt papir, med et finish, der minder en smule om fint lærredsstof, når man føler på det. 
– Vi ønsker, at vores logo skal være på forsiden af coveret. 
– “2017” skal blindpræges ind i coveret. Det vil sige, at det er trykt ned i geltex-omslaget uden farve. 
– Vi vil gerne, at der skal trykkes en tynd streg af guldfolie rundt i kanten som fortsætter langs ryggen og om på bagsiden

cover

Hvad synes du?
Ovenover kan I se de forskellige designs af coveret, som vi arbejdere videre med i øjeblikket. De store spørgsmål er om 1) 2017 skal stå på en linje, 2) om Atelier Aarhus skal være med guldfolie eller blindprægning og 3) om 2017 skal være den ene eller anden skrifttype.

Vi er stadig meget i tvivl om, hvad vi synes bedst om, og derfor vil vi utrolig gerne høre jeres mening. Hvilken af disse designs stemmer I på? Og hvorfor? Hvis I har et andet forslag til et layout i samme stil, er det også meget velkomment :)

 

   

45 kommentarer

 • Hvor ser de bare fine ud allesammen! 5 eller 6 er dog mine favoritter, synes helt sikkert jeres logo skal stå i guld, så det kan ses :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kan bedst lide nr. 6.Det er pænest at 2017 står på én linje, og så synes jeg at det ser eksklusivt ud, når Atelier Aarhus står med guld :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  6

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  AVRA hvor er det et flot design!!! Jeg synes helt sikkert det skal være på to linjer i hvert fald. Glæder mig til at se det færdige resultat. Så sødt af dig at inddrage os lidt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg synes helt klart 2017 skal stå på en linje :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  5 eller 6! Atelier Aarhus skal selvfølgelig stå med guld! Og skrifttypen på de to er rigtig fin, synes jeg. Jeg kan dog ikke helt bestemme mig for, hvordan jeg bedst kan lide 2017.. Tror jeg hælder til 5!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Clause

  1 :DDen er så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  8

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er vild med nummer 1 :) den er virkelig stilet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nr 2 eller 6. Synes helt klart 2017 skal stå på en linje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Atelier Aarhu med blindprægning, så 2017 træder mere frem :) Så fint!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dagmar

  Jeg stemmer på nr 6 ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med nr. 1 :) Den er virkelig smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Jeg er mest på 5. Jeg synes også helt sikkert, at jeres logo skal være fremhævet i guld. Og det er jo stadig så “diskret” på en eller anden måde, så jeres logo heller ikke “larmer”. Men jeg synes helt klart også, det skal vises frem – og det bliver det på den måde. Og så synes jeg 2017 skal stå med fin skrift, på to linjer. På en måde synes jeg det ser mere eksklusivt ud. Og ikke så “plain”, eller hvad man siger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det ligner min blå bog fra Risskov gymnasium

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Det lyder som en smuk blå bog :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil vove at påstå, at min blå bog fra Risskov Gymnanisum blegner en hel del i forhold til de fine designs, I arbejder med!
   De puttede i hvert fald ikke guld på dengang i 2008. De fedterøve.

   Jeg stemmer for 2017 på én linje, og nr. 8 er min favorit :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie Rask Pedersen

  Jeg er mest til nummer 6

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  6!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ingen tvivl: logo i guld! Og 2017 på linje. Skrifttypen er jeg ikke lige så sikker på som det andet, men tror jeg mest er til den sidste. Altså nr 6

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Nr. 6 helt klart!!

  Det ser smadder fint ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Lige en tilføjelse mere – jeg tror også, at det ku’ være flot at gå med nr. 6 og så bytte rundt, så 2017 står i guld og jeres navn med blå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare fin! :-)

  Nummer 5 eller 6 er klart mine favoritter!

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lise

  Jeg synes nr. 5 er rigtig fin! Jeg vil uden tvivl gerne have fingrene i sådan en kalender lige gyldig hvilket design i ender ud med :) Held og lykke med det !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  jeg er mest på 5 eller 6 ifht. skrifttype og guldpræget logo!
  Først tænkte jeg egentlig at det var pændest med 2017 på en linje, meeeen synes egentlig det er ret fint at det er lidt større og på to linjer så hvis jeg skal smide én stemme må det være på nr. 5! :)
  og hvor er den pæn i mørkeblå altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  4 eller 8 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  Nummer 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Holm

  Er vild med dem alle, men især nr. 5 og 6!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg er helt vild med nummer 5. Og så synes jeg det er super flot når jeres logo er fremhævet med guld.
  Glæder mig til kalenderen kommer på gaden – så skal jeg helt sikkert have fat i sådan en!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  5 – pænest med årstallet på 2 linier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H.

  Jeg synes klart nr. 5 er finest! Men de er alle gode muligheder :-) Fortsat god arbejdslyst med projektet!
  Mvh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes nummer 6 er rigtig fin :) Men for mig ville nummer 5 også sagtens kunne være et godt bud. Det irriterer dog min hjerne lidt, når 2017 ikke står på en linje ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Jeg synes helt sikkert, at jeres logo skal stå med guld!! Det passer godt sammen med guldkanten på bogen. Desuden er det også fint, at jeres logo måske fænger lidt mere end selve årstallet, da årstallet jo skal skiftes ud hvert år, samtidig med at jeres navn og logo forbliver det samme ;) Så er det egenligt underordnet for mig, hvilken skrift tallet har, og om det står på en eller to linjer. Og forresten tillykke med jeres nye titel :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at se det færdige resultat! Lige nu ser den blå meget mørk ud, men det hjælper nok når man ser den i virkeligheden :) Ift. hvilken skrifttype I vælger til forsiden, tænker jeg at det lidt kommer an på hvilken skrifttype I har valgt til den indvendige del :) Men nummer 5 og 6 er virkelig fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Synes nr. 7 er den pæneste :-) og hvor ser det bare brand godt ud, er spændt på at se det endelige resultat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anika

  Synes bedst om nr. 5 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linnea

  nr 1 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Klart nummer 6. Fordi 2017 ser bedst ud på én linje, og fordi det er flot med jeres logo i guldskrift. Og så er teksterne på 1-4 for meget “Times New Roman”-agtige, synes jeg. De andre skrifttyper ser mere eksklusive ud :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Nummer 2 eller 6. Årstallet skal klart stå på én linje, det andet ser rodet ud – og kalenderen skal vel skabe orden, tænker jeg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg glæder utrolig meget til jeres kalender kommer ud, specielt fordi jeg godt kan lide jeres koncept. Men… jeg er lidt skuffet over designet, jeg havde forestillet mig noget nyt/ moderne eller noget tredje (måske marmor mønster med guld kant), da foreslagene ligner lidt et leksikon. Faktisk har jeg også set et svensk brand der gør brug af nummer 3… Men det bare min mening, jeg glæder mig stadig til at se det endelig resultat. ☺☺☺☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Hej Victoria :-) Det er helt fint, at du kommer med din mening :-)
   Vi vil gerne, at designet af kalenderen bliver klassisk. At lave et marmormønster med guldkant er smart nu og her, men vi er nok træt af marmor alle sammen om et år eller to. I fremtiden ønsker vi at lave flere forskellige covers af kalenderen til hvert kalenderår, så der bliver noget for enhver smag. Derfor er det vigtigt for os, at denne ‘basis’ kalender er så neutral (men naturligvis stadig smuk) som muligt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med nr. 2. Jeg synes bare, at det hele spiller rigtig godt, og det ser samtidig virkelig godt ud i sammenhæng med hinanden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Logo i guld :)
  Det mindede mig også om min blå bog fra gymnasiet.
  Held og lykke med jeres arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Glæder mig så meget til at se det færdige produkt, men indtil det er klart, vil jeg sige, at nr. 6 er min favorit – det er den pæneste skrifttype, og så synes jeg det ville være en skam, ikke at have jeres fine logo i guld, så det er til at se :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er mest til nummer 6. Generelt er jeg helt vild med mørkeblå og guld sammen, så I rammer plet hos mig!! :-). Jeg er superspændt på at se det færdige resultat!! Og støtte jeres arbejde!
  Tillykke med de fine titler!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Links I like #Week08