DIY-inspiration #22

MADE BY ME // X JEWELLERY

P2221398
Sponsoreret indlæg // Udgivet i samarbejde med X Jewellery

Sé lige et fint armbånd! Det har jeg designet. Og ved I hvad? I har mulighed for at gøre det samme – at lege smykkedesigner og sammensætte jeres eget drømme armbånd :-)

Made by me
I sidste uge var jeg forbi X Jewellery sammen med Johanne, hvor vi legede med de mange forskellige links og sammensatte hver vores unikke armbånd. I alle de fine links er der en lille åbning, hvor de kan kobles sammen, og derfor kan man samle løs, skille dem ad og prøve forskellige sammensætninger, indtil man er tilfreds med sit eget personlige design.

Vi endte med at stå bøjet over de forskellige links i over en time, både fordi vi (læs: jeg) havde svært ved at bestemme os, og fordi det er så skægt og hyggeligt at samle armbåndene, at vi blev helt bidt af det. Til sidst havde jeg samlet tre forskellige armbånd, men jeg endte med at vælge dette. Det er en kombination af et af de mere rustikke sølvlinks, der sammen næsten giver illusionen af at være et reb, og en bronzelås sammen med et firkløver-link – et symbol, der altid har haft en særlig betydning for mig.

P2221394


MADE BY YOU
Hvis I har lyst til at sammensætte jeres eget armbånd, kan I se alle de forskellige links lige her. Der kan I også se mange flere eksempler på, hvordan de forskellige links kan sættes sammen.
Jeg er især også vild med sammensætningen, der hedder “Streets of London”, og synes også at “Black Bond Bracelet” med kombinationen af sort og bronze, er virkelig fin.

P2221389

Kom til et hyggeligt venindeevent med mig
Er der mon nogle af jer, der bor i eller omkring Kolding? Om to uger d. 10. Marts kigger jeg forbi Vibholm guld og sølv i Kolding Storcenter fra 17.00 – 19.00. Sæt allerede nu kryds i kalenderen, for jeg vil så gerne have mulighed for at hilse på jer.

Til eventet vil der være bobler og snacks, og jeg vil fortælle lidt om, hvordan jeg får modet til at gå efter mine drømme, og hvordan jeg er ved at sammensætte min egen karriere. Ellers er det eneste, der står på programmet, at vi skal hygge, snik-snakke og lege med at designe vores egne armbånd. Der vil være goodiebags til de første 10, og man får en gratis lås med ved køb af et armbånd på aftenen.
Jeg er sikker på, at det bliver en rigtig skøn aften, og jeg håber meget, at I har lyst til at komme og joine mig :-)

followme

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY-inspiration #22