Små ting

Outfit Recap #8

outfit
1 // 2 // 3 // 4

Godmorgen fra provinsen :-)

Her får I billeder af de sidste fire outfits, jeg har delt på bloggen. Masser af prints, skønne kjoler og diskrete 70’er vibes må vist være stikordene for min stil den sidste tid. Når den altså ikke har stået på vinterjakke, michelin-look og lag-på-lag-på-lag-på-lag ;-) Mon I har en favorit bland de forskellige outfits?

Ellers vil jeg bare sende en masse varme torsdagskram jeres vej. Nu vil jeg grave mig ned i lidt kogebogsarbejde. Kig gerne ind forbi senere, hvor jeg har et Instagram Lately-indlæg klar til jer :-)

followme

   

2 kommentarer

 • Sarah

  Årh, Ganni-kjolen (2) er simpelten den fineste, jeg har selv gået og sukket over den længe nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   jeg ææælsker den også. Mon ikke du er heldig at kunne finde den på tilbud snart? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små ting