Årets fastelavnskostume

Små ting

IMG_0745
{ En kaffedate med søde Michelle }

P1290172
{ Pizzanight. Wuhuu! }

IMG_0795
{ Forretten + det fine bord til BD’s fødselsdagsgalla }

P13002612
{ Min make-up på aftenen med laaange (falske) vipper }

P2010265
{ Min kære søster er flyttet til Århus <3 }

Hey heyyy folkens :-)
Mit humør er endelig blevet lidt højere, end det var i mandags. Heldigvis! Og når jeg kigger tilbage på billederne her over, vidner de jo også om, at sidste uge trods alt var ret god. Højdepunktet må være, at min søster endelig er flyttet til byen, og at vi har brugt de sidste par dage sammen, har helt sikkert også løftet mine mundvige en centimeter eller to.

Resten af ugen har jeg fri fra studiet, så inden længe tager jeg til Skive på en lille miniferie. Familietid, ro og mine forældres kaffemaskine er lige, hvad jeg trænger til.

Hav en rigtig god tirsdag derude – vi snakkes fra provinsen ;-)

followme

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets fastelavnskostume