Overdådig cæsarsalat med pære, kylling og sprøde kikærter

Små ting

P2060704
{ Min mors fornemt gode fastelavnsboller }P2060687
{ Årets udklædning: Geisha & ninja! }

IMG_0806
{ Kaff’ på altid gode La Cabra med to søde gutter }

P2040462
{ (YNDLINGS) sød kartoffel-fritter med feta-dip }

IMG_0820
{ Langsom weekendmorgenmad med familien }

Go’daw, go’daw derude :-)

Hvad siger I til årets udklædning? ;-) Jeg er selv ret vild med det! Mit geisha-kostume blev til med lidt ansigtmaling og en silkejakke, jeg havde i gemmerne fra en rejse til Kina, og Simon var glad og tilfreds, for ninja-kostumet krævede sådan cirka ingen forberedelse ;-) Desværre vandt vi ikke årets udklædning i år, men konkurrencen var virkelig også hård, for folk mødte op udklædt som alt fra tandpastatube til Andreas Mogensen, haha! Prisen hev min kusine, der var klædt ud som vindrue, sikkert hjem, og hvis I følger mig på snapchat @emmamartiny, ved I, hvor sejt hendes kostume var.

Nu må jeg hellere klappe skærmen sammen og hoppe ud af yogatøjet. Lige om snart starter dagen nemlig med fødselsdagsbrunch for en sød studieveninde inden eftermiddagens forelæsning. Jeg har en ekstra travl uge foran mig med lange dage på studiet og aftaler hver eneste eftermiddag og/eller aften, og selvom det heldigvis er af den rigtige hyggelige slags, har jeg på fornemmelsen, at dagene kommer til at flyve forbi.

followme

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overdådig cæsarsalat med pære, kylling og sprøde kikærter