Mine bedste falafler

Små ting

P2191016{ Blomster til weekend }

P2201080{ Smukke ædelstensøreringe fra JEWLSCPH og endnu smukkere Mia  }

P2211233{ Raw cheesecake til morgenmad & en meget glad kæreste }

P2191050{ Det helt store frokostbord & besøg af familien }

P2191036{ Årets første stenbidderrogn (blandt andet). Hurra! }

Godmorgen og god mandag :-)

Er I friske, veloplagte og klar til en ny uge? Ellers mandagstrætte og koffeintrængende? Jeg er selv et sted lige godt midt imellem. Efter en virkelig rar og langsom weekend kan jeg næsten ikke tillade mig andet, men jeg kører alligevel pt. på 3 kaffekop ;-)

I fredags fik jeg besøg af forældre og søstre til frokost, og så blev min yngste søster plus påhæng ellers hængende resten af dagen og natten over. Jeg fik lov til at lege tour guide rundt i fine (og desværre ret regnfulde) Århus, inden vi fladede ud på sofaen med lidt søde sager og en god film. Perfekt fredag jo :-)

Lørdag og søndag gik med afslapning, yoga og køkkeneksperimenter en masse, og så nåede jeg også at drikke en kop kop kaffe med Mia, efter vi havde besøgt JEWLSCPH lille nyåbnede butik i Klostergade. Søde Mai forærede os hver nogle utrolig yndige smykker, og jeg glæder mig til at vise jer, hvad jeg fik med der fra.

NÅ! Nu må jeg hellere nyde sidste bid af Simons havregrød, og så ellers tune mig ind på at skulle modtage og fordøje en masse kloge ord på studiet. Cykelturen op på Journalisthøjskolen virkelig lidt ekstra lang og stejl i dag, men heldigvis har jeg en kaffedate med hende her at se frem til i eftermiddag, så det er bare op og afsted :-)

followme

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine bedste falafler