Mine top 5 skønhedsfavoritter + vinder af produkter fra Dove

20% på alle sneakers hos Ellos

P3170527 { Adidas Original Sneakers ZX Flux til -20% }

P3170513{ Ellos Shoes mønstret sneakers }

Sponsoreret // Udgivet i samarbejde med Ellos

Se lige, mine nye sneaks! De er ret fine, ikke? Jeg er selv helt tosset med dem, og parret fra Adidas har allerede prydet mine fusser alle dage den sidste uge. De er en perfekt hverdagssko, men liiidt mere spændende end de helt klassiske sneakersmodeller, og jeg er vild med det feminine mønster, der er designet af Rita Ora.

P3170501

Har du opdaget, at Ellos netop nu har 20% på alle deres sneakers? Tilbuddet gælder ALLE sneakers – også brands såsom adidasConverseVansNew BalanceReebok. Vildt ikke?! Og det vil altså sige at mine yndlings-superstars også er på bud, hvis det skulle have interesse. Hvis I skal have fornyet sneakers-garderoben inden foråret – vi ved jo alle sammen, et de dér engang hvide sneaks i skabet nu nærmere er grå – er det med at benytte sig af muligheden ;-)

Tilbudet på 20% gælder til og med d. 20. marts. Benyt tilbudskoden: “335439”
Koden kan benyttes maks 1 gang pr. kundenummer på ikke nedsatte varer, og kan ikke kombineres med andre tilbud. 

 

followme

   

1 kommentar

  • De er jo så fine de sneakers du har valgt! Jeg har også lige fået nogle nye sneakers hjem idag, men når du smider sådan en rabatkode ud, er jeg virkelig fristet til at købe nogle nye igen :p

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine top 5 skønhedsfavoritter + vinder af produkter fra Dove