Indisk cashew-karry med ristet blomkål

En inspirerende veninde & videoinspiration

P3010383

Så så man lige mig! Godt nok ret bleg og træt i krydderen, men hey! Der er et outfit på bloggen. Og dét sker sørme ikke særlig ofte her i vintermånederne.

Billederne her er fra i tirsdags, hvor jeg mødtes med verdens bedste Mia til en arbejds-date på LYNfabrikken efter en semi-lang dag på studiet (hence: de trætte øjne). Jeg får altid så meget energi af at ses med Mia, og derfor er det virkelig guld værd, når det lykkes os at finde tid til at klemme en hurtig kop kaffe ind i hverdagen. Ligegyldigt hvor træt og mast, jeg føler mig, før vi mødes, går jeg altid der fra inspireret, glad, motiveret og med hovedet fyldt af gode idéer.

P3010396

P3010379

Mia og jeg forsøger begge at pifte liv i vores YouTube-kanal, og derfor har vi i morgen en hyggelig video-date, hvor vi har planer om at filme lidt godter til jer. Derfor vil jeg høre jer, om I har nogle forespørgsler eller forslag til, hvad vi skal finde på? Alt fra spørgsmål og idéer til samtaleemner til mere overordnede videokoncepter er mere end velkomne i kommentarfeltet :-) I var jo så søde til at komme med forslag i dette indlæg, så jeg håber, I har lyst til at hjælpe denne gang også.

P3010400

Jeg tør godt love, at der kommer en masse videoindhold på bloggen i fremtiden, og jeg har taget alle jeres enormt fine forslag til mig. På min to-film liste står der blandt andet min morgenrutine, vlogs, en dag i Århus og madvideoer. Det bliver godt, kan jeg mærke! :-)

followme

   

8 kommentarer

 • Julie

  Måske 5 modefavoritter lige nu. Eller tips til motivation og strukturering/planlægning af sine arbejdsopgaver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig allerede til at se, hvad i to finder på! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fin kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Nu ved jeg ikke om det er ildeset, men jeg tænkte I måske kunne lade jer inspirere af YouTuberen Ingrid Nilsens serie, hun kalder Sense of Self, hvor hendes gæst skal præsentere alt hvad der repræsenterer dem ud fra ’smell, touch, sound, taste, sight’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nan

  Hvor er flere videoer i udsigt bare gode nyheder! :-) Guides og favoritter er generelt altid gode. Ude over skønhedsguides så kunne faste rejse-, indretnings- og modeguides være hyggelige. Temaer med faste intervaller kunne også være ret fine fx om et område, du har god energi på. Det kunne være omkring kreative projekter, kost/madlavning, yoga, verdens anliggender og lignende. Eksperter eller erfarnere andre kunne også inviteres med. Det er altid hyggeligt med collabs :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Træn med Emma ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indisk cashew-karry med ristet blomkål