Postkort fra Prag

En ny computer?

P3180030

Sponsoreret // Udgivet i samarbejde med ASUS

Jeg bruger (skræmmende) mange timer bag en computer hver uge. Så mange, at jeg næsten ikke tør forsøge at stille regnestykket op. Derfor er det virkelig essentielt for mig, at teknologien fungerer, og jeg kan forestille mig, at jeg ikke er den eneste, der får nervøse tics bare ved tanken om en computer, der går i sort.

P3180584

Faktisk er jeg for tiden på udkig efter en ny bærbar, da min macbook air, har lidt svært ved at klare presset, jeg udsætter den for – Photoshop, GarageBand, Premiere Pro, kæmpe Word-filer (2 kogebøger in the making) og i gennemsnit 30 åbne faner i safari (er jeg den eneste?). Først overvejede jeg, om jeg bare skulle købe den bærbare med flest hestekræfter, jeg kunne finde, men jeg tror faktisk, at løsningen bliver en stationær powermaskine som fast inventar på skrivebordet, og så en ‘café computer’, som jeg kan tage med mig på farten. En der er let, hurtig og slank – men som alligevel kan køre de mange programmer, som jeg er storforbruger af.

P3180036
I perfekt timing til min lille pc-jagt, blev jeg spurgt, om jeg kunne tænke mig at teste den nyeste pc fra ASUS. Den fine Zenbook har allerede stået på mit skrivebord i et par uger, og jeg må sige, at den rammer ret meget plet, i forhold til hvad, jeg søger: Den er stille (den puster og brokker sig ikke som min Mac), skærmen er super skrap (perfekt til billederedigering og Netflix-kiggeri), og så kan den let kan forbindes med ASUS’ cloud-tjeneste, hvor der er adgang til lagring, deling og synkronisering fra alle mine enheder. Smart!


 

Hvilken computer har I? Jeg er ret meget i tvivl om, har jeg skal vælge, så gode råd modtages med kyshånd. Tidligere var jeg overbevist om, at Mac var den eneste mulighed for mig, men efter at have fået lov til at snuse til Zenbook’en, er jeg godt nok blevet i tvivl – man får jo en del mere for pengene ;-)

 

 

followme

   

6 kommentarer

 • Jeg er også på computerjagt af de samme grunde som dig, bortset fra at kogebogsskrivningen er byttet ud med specialeskrivning. Min snart 5 år gamle MacBook Pro kan simpelthen ikke klare presset! Hvis du finder den perfekte computer, så send endelig et tippet videre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina G.

  Jeg er lige som dig på udkig efter en ny computer! Min nuværende computer er fra Asus, og jeg har været ovenud tilfreds med den – Men efterhånden kan de nu snart 5,5 år godt mærkes! Den bliver hurtig varm, batteritiden er ikke hvad den har været trods nyt batteri, den er lidt langsom, men den virker stadig! Jeg har dog efter studiestart overvejet at anskaffe mig en ny computer, der både en mindre og lettere. Synes ALLE siger jeg skal købe en Mac bærbar, men jeg synes simpelthen det er latterligt mange penge! Jeg overvejer derfor at købe en ny Asus bærbar, da de både et blevet mindre og lettere med årene – Måske der skal være Overstående model? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har en MacBook Air til “to-go”, og derhjemme har jeg en iMac. Det fungere super godt for mig, og jeg vil aldrig gå væk fra Mac, hvor dybt det end lyder… Men det virker bare, det brokker sig aldrig. Jeg synes Windows computere har tendens til at ville opdatere så ofte, at det er irriterende… ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en Macbook Air- men den er godt nok også ved at være dårlig, når det kommer til redigering af film og når jeg vil spille spil. Den puster og brokker sig også ligesom din til tider- tror snart ikke at den kan klare “presset” længere. Overvejer at købe en ny Macbook, bare en Macbook Pro denne gang, men om det er løsningen på mine problemer, det er jo lige det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid været rigtig glad for lenovo og Asus synes de er rigtig holdbare, holder god strøm og generelt fungere rigtig godt.. jeg har også altid mange ting kørende på en gang og det har virket fint.. men det er lige med at finde den model som passer en bedst 😊

  Frejjack.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg havde fra april 2009 til april 2015 en lille Asus Eee, som jeg var super glad for! Men den blev træt og jeg måtte erkende, at den simpelthen var for lille til uni-brug.
  Da jeg købte ny stod jeg og skulle vælge mellem en Asus Zenbook eller en Lenovo U330p, hvor sidstnævnte var den jeg endte med at købe. Jeg er super glad for den, og den opfylder de krav jeg stiller – let, relativt hurtig og med en god batteritid, så det ikke er nødvendigt at slæbe oplader med frem og tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Prag