Martiny Podcast // Episode 12: Betina Ask

Ferieklar

prd

Yaaaaaay! Ved I hvad? I dag har jeg afleveret sidste rettelser til Herlig & ærlig mad, hvilket betyder, at den (hvis alt gå vel) ryger i trykken i morgen. Og hvilken bedre måde at fejre det på, end at hapse en lille uges ferie til Prag med to af mine bedste veninder? Ja, jeg spørger bare ;-)

Jeg har virkelig, virkelig set frem til denne tur. Både fordi de sidste kogebogsrettelser har været krævende, og jeg trænger til FRI, inden eksamenskræs og boglanceringen for alvor nærmer sig, men også fordi, jeg bare glæder mig til en masse kvalitetstid med to af de sødeste piger, jeg kender.

Der bliver ikke helt stille her på bloggen, selvom jeg går i feriemode, for jeg har forberedt en masse godter til jer i løbet af ugen her på bloggen. Mest bare fordi, jeg ikke kan lade være. Kommentargodkendelse og lignende kommer til at foregå i snegletempo, men det forestiller jeg mig, at I har fuldstændig forståelse for :-)

Hvis I har nogle last minute anbefalinger til Prag, må I endelig efterlade dem i kommentarfeltet. Vi har næsten 5 hele dagen, så der burde være tid til at opleve en masse.

followme

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Martiny Podcast // Episode 12: Betina Ask