Hurtig græsk frokostsalat med kikærter

Konkurrence // Dove Regenerate Nourishment

P3060067

Sponsoreret indlæg // Udgivet i samarbejde med Dove

Kan I huske, at jeg modtog blomster i min vlog fra i fredags? Den fine tulipanbuket var fra Dove, der nogle dage forinden havde sendt mig med en kasse fyldt med lækkerheder. Og I kan tro, jeg klappede i mine små blogger-hænder, da budet bankede på døren – Tænk, at de havde tænkt på, at jeg skulle have lidt blomster til at pynte i baggrunden af billederne :-)

Heldigvis er det ikke kun mig, Dove gerne vil forkæle. I dag har jeg nemlig en skøn konkurrence til jer, hvor I har mulighed for at vinde Dove’s nye produktserie: Dove Regenerate Nourishment, der nu kan købes i Matas, Dansk Supermarked og andre større dagligvarebutikker.

P3060070

Den nylancerede serie tilbyder dybdegående næring og genopbyggende styrke til alle nordiske kvinders hår. Dove har udviklet med den nyeste hårplejeteknologi og et af havet vidundere: Rødalger. Formularen med den hemmelige ingrediens fra det dybe blå tilføjer håret masser af næring, og derfor er produkterne perfekt til slidt og trist hår, der trænger til at få et boost. 

Serien består af tre produkter, shampoo, balsam og olie, og de lover at efterlade håret blødt og velplejet. Jeg glæder mig til at teste produkterne og har som sagt fået fornøjelsen af at give en af jer muligheden for at give jeres hår samme

P3060075

Vind 3 produkter fra Dove Regenerate Nourishment }
For at deltage i konkurrencen skal du: 
ღ Følge mig på Facebook og lægge en kommentar til dette opslag.

Jeg annoncerer vinderen på Facebook & her på bloggen torsdag d. 17. 

followme

   

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtig græsk frokostsalat med kikærter