Små ting

Ses vi på torsdag?

P3060012Sponsoreret // Udgivet i samarbejde med X Jewellery

Kom til et hyggeligt venindeevent med mig
På torsdag d. 10. marts besøger jeg Vibholm guld og sølvKolding Storcenter fra 17.00 – 19.00, og jeg håber på at få mulighed for at hilse på nogle af jer søde mennesker, der læser med derude.

Til eventet skal vi lege med at designe X Jewellery armbånd, imens jeg vil fortælle om mit valg af smykkelinks, samt hvad, min personlige sammensætning betyder for mig. Der vil være bobler, snacks, goodiebags til de første og masser af tid til hyggesnak over det fine play table, fyldt med individuelle links klar til at blive samlet. Hvis man får lyst til at starte på sit eget X armbånd, er det desuden en oplagt mulighed for at snuse til konceptet, da man får en gratis lås med ved køb af et armbånd på aftenen.

FIND FACEBOOK EVENTET HER

Er der mon nogle af jer, jeg kan glæde mig til at hilse på? Jeg er sikker på, at det bliver en rigtig skøn aften, så jeg håber meget, at I har lyst til at komme og joine mig :-)

P3060042

followme

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små ting