Socca med haydari // Kikærtefladbrød med tyrkisk fetadip

Små ting

P3050237{ En pæn og meget blogger-agtig frokost }

P3030021{ Standard morgenudsigt på havnen }

P3050208{ Grove chokoboller til dessertbogen }

P3050279{ #MartinyPodcast – perfekt til regnvejret }

P3010014{ Girlboss’ing med Mia }

Godmorgen søde mennesker :-)

Jeg er ved at pakke min lille rullekuffert, for denne uge byder på en lille smuttur til København. Der går ikke længe, inden Herlig & ærlig mad udkommer, og vi skal have de sidste ting på plads, så bogen kan komme i trykken. Den sidste uge er gået med at rette første ombrydning af bogen, og layoutet bliver simpelthen så fint, så fint. Ih, hvor er jeg spændt! :-)

Den sidste weekend bød på en rigtig standard lørdag med yoga, gåtur, torvemarked, AROS-besøg samt en luksusmiddag med blinis og stenbidderrogn (NAM!). Ellers gik resten af tiden med kogebogsarbejde, og om søndagen tog vi nogle af de første billeder til min kommende dessertbog. Det betyder, at arbejdet med kogebog nr. 3 for alvor er i fulde sving, og det føles simpelthen så godt. Jeg har allerede pladsmangel og alt for mange opskrifter, jeg gerne vil have med, men det er jo kun et godt tegn ;-)

I må have en rigtig god mandag folkens. Nu vil jeg vende snude mod hovedstaden. Vi snakkes senere :-)

followme

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Socca med haydari // Kikærtefladbrød med tyrkisk fetadip