Spidskålsbåde med falafler, søde kartofler & avocado

Små ting

P3060098{ Tulipaner på en regnvejrsdag }

P3120262{ Et salat-closeup }

P3090101{ Pænt rod fra dagens indkøbsposer }

800{ Weekendmorgenmad med nogle søde piwer }

P3120464{ Gåtur i tusmørket på ‘vores’ havn }

Når jeg ser tilbage på den sidste uge, er det lige før, jeg bliver en smule stakåndet. Det var sørme nogle begivenhedsrige dage – og så lige i rap. Ugen startede med et par dages mødemaraton i København efterfulgt at en lang studiedag, en tur til Kolding (mere om det senere) og en fredag med revisormøde, telefonmøde plus kalendermøde. Pyha! Jeg er simpelthen blevet typen, der går til møder. Dén type! “Hold op hvor bliver vi voksne!”, skrev min barndomsveninde til mig tidligere på ugen, og hun har jo ret. Selvom om det 50% af tiden slet ikke føles sådan…

Weekenden var også (måske lidt for) fyldt med gode aftaler. Morgenmad med Ida og Mets. Kaffe med Maria. Marked med Sims. Madbilledeskydning. Podcastoptagning. En få-styr-på-det-hele-aftale med min nye assistent (bliver nødt til at finde et nyt ord for det). Og heldigvis også et par timer i sofaen med en bog at bladre i og en kæreste i den anden ende at sparke til og kæmpe med tæppet om ;-)

Planen for denne uge er ret simpel: Færre aftaler og mere tid til at få styr på mit liv, inden turen går til Prag på søndag. Dagene inden en ferie plejer altid at være nogle af de mest travle for mig, da alle løse ender skal samles op, men jeg vil virkelig forsøge at være lidt mere graceful denne gang… Vi får se… Ellers må enderne få lov til at ligge pænt og vente, indtil jeg kommer hjem fra tøsetur :-)

followme

   

12 kommentarer

 • Hej seje og inspirerende Emma. Jeg har skrevet lidt om dig :)

  http://frejafokdal.dk/2016/03/14/3-youtubere-du-boer-foelge/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ hyggeligt indlæg, E :-*
  Håber denne uge bliver en uge, hvor du kan få trukket vejret lidt.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Hej Emma,
  Hvor finder du black beans på dåse henne? Engang imellem er jeg heldig at finde dem i Netto, men ellers render jeg altid rundt og leder efter dem, når jeg lige skal bruge nogle :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Hej søde du :-) De kan fås i de fleste større supermarkeder såsom føtex, kvickly, løvberg osv. Jeg vil dog anbefale dig at købe en pose tørre bønner og koge dem selv. Det er langt(!) billigere :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ea

   Tak :) Jeg koger også tit (og fryser ned), men nogle gange er det rart at kunne springe over, hvor gærdet er lavest.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Emma,
  Først og fremmest tak for en rigtig fin blog! :) Jeg vil desuden lige høre, hvor du har købt dit spisebord henne? Det er så flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Emma,
  Dit opskriftsindex er simpelthen så fint og overskueligt! Kan du guide mig til, hvordan det kan sættes op? Jeg har også en blog hos bloggersdelight.

  Jeg har også set i din videodagbog at du bruger fotobaggrunde. Tænker at jeg skal have lavet/anskaffet mig sådan nogle. De hvide/sorte kan man bare male selv, men hvor har du fået fat i den i mørk marmor? Har du nogle tips/tricks eller forslag til pæne baggrunde til overkommelige priser?
  Knus og god dag! Tak for en fin blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Tak Marie :-)
   Jeg ved desværre ikke, hvordan man laver opskriftsindexet, da det er en tekniker fra BloggersDelight, der har sat det op for mig.

   Mht. fotobaggrundene har jeg opstøvet dem alle mulige steder. En del af dem er købt på et nedbrydningscenter ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker elsker elsker, at dit univers bare er fyldt af positivitet. En tur i dit blogunivers er den bedste overspringshandling på en grå mandag som denne. Jeg har 3 x terminsprøve á 5 timer de næste dage. Den første er nede, og mit hovede er allerede brændt sammen. Har også lige hørt dit podcast igen fra i lørdags. Det hjalp lidt meget faktisk. TAK til dig søde Emma for alt det, du formår at gøre!

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Og tak til dig, søde Marie, fordi du altid er så flink til at kommentere <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spidskålsbåde med falafler, søde kartofler & avocado