Ferieklar

Små ting

P3130496{ En kæmpe (og utrolig lækker!) frokost tallerken }

P3170549{ Torsdag aften blev brugt med de her søde hoveder, Mia & Maria Louise, til event hos Munthe }

P3170530{ … Vi fik serveret de fineste små hapsere fra Langhoff & Juul }

IMG_1184{ Et besøg på evigt pæne La Cabra med søde Michelle }

P3180045{ Datenight på Juliette)

Godmorgen søde mennesker :-)

Dette er et planlagt indlæg, da jeg lige nu højst sandsynligt sidder ved morgenbordet i Prag og tanker op til en skøn dags udforskning af byen. I skal dog ikke snydes for lidt ’små ting’ fra den sidste uge, og så kan jeg også sikre mig, at de rare glimt ikke går helt i glemmebogen, inden der går Prag i den her på bloggen.

Sidste uge var en stor herlig blanding af kampagnefremlæggelser på studiet, kogebogsskydning, korrekturlæsning, 2 podcast interviews og planlægning af bogreceptionen. Heldigvis lykkedes det mig at sætte en masse punktummer, så jeg søndag kunne trække stikket og gå på ferie. SKØNT.

I løbet af sidste uge blev der også tid et lidt forsødelse af hverdagen blandt andet i form af et hyggeligt bloggerevent hos Munthe, et par kaffedates, besøg af en kær veninde og en virkelig herlig fejring af Simons og min 3 års dag på Juliette. Det er sjovt, hvordan jeg bliver ved med at tro, at NU kan jeg da ikke blive gladere for ham, men så sker det alligevel ;-)

Nyd jeres uge folkens! Det er jeg sikker på, jeg vil gøre :-)

followme

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferieklar