Emma-salat med græskar, sprøde kikærter, granatæble, feta og mynte

Små ting fra Prag

P3210070{ Pæne pastelfarvede bygninger }

P3210012{ Kakkelovnen på vores værelse }

P3220131{ Mulige insta-pics om hvert et gadehjørne }

P3220120{ Foråret var så småt nået til byen }

P3210053{ Gå og gå og gå }

God-mandag-morgen søde mennesker :-)

Jeg håber, I har det godt derude, og at I har haft en skøn påske. Dét har jeg, og hvis jeg skal klappe mig selv lidt på skulderen, har jeg været virkelig god til at holde FRI med store bogstaver det sidste uge. Nogle gange er det virkeligt rart at rejse væk, så man nærmest bliver tvunget til at gå offline og sætte auto-reply på mailen – jeg kender i hvert fald mig selv godt nok til at vide, at jeg nok ikke ville havde holdt så meget fri, hvis jeg havde brugt feriedagene i Århus.

Faktisk er det først i dag, jeg sådan rigtig er tilbage på min pind, så jeg glæder mig til at få lidt styr på alverdens løse ender, inden min ‘rigtige’ ferie slutter, og vi påbegynder et eksamensforløb på studiet i morgen. Den næste tid tyder på at blive ret skør, da udgivelsesdagen for Herlig & ærlig mad er lige om hjørnet, og vores kalender inden længe skal sendes til tryk, men jeg er klar til spurt – især fordi jeg ved, at der venter en periode med langt mere ro på, så snart vi runder maj.

Apropos kalender, så står hele eftermiddagen og aftenen i dag i Atelier Aarhus’ tegn. Mette og jeg er ved at vælge det endelige omslag – og det ender faktisk slet ikke med at blive et af disse 6. Derudover får vi besøg af små 10 søde damer i forskellige aldersgrupper, der alle har testet kalenderen for os de sidste 2 måneder. Vi byder på Mettes formidable kaffe og #martinyfood i bytte for konstruktiv kritik, så vi kan sikre os, at resultatet bliver så godt, som overhovedet muligt. Heldigvis virker det til, at d alle er lige så forelskede i kalenderen, som vi er, og vi har allerede fået en del “hvordan skal jeg klare mig, når min kalender udløber til april?!”-beskeder. Så fedt!

Nå! Det var en lille ‘I’m back’ (selvom jeg aldrig rigtig har været væk her på bloggen) hilsen her fra. Glæd jer til at følge med her på siden den næste tid. Der kommer til at ske ting og sager. Siger det bare ;-)

followme

   

4 kommentarer

 • Dejligt at se en anden side af Prag end fulde teenagere. Der kunne man godt lige tage et smut ned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Hæhæ :-P Hvis man bare holder sig væk fra bestemte gader, opdager man slet ikke, at byen er fyldt af dem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, får sådan lyst til at tage et smut til Prag ;-)
  Hvordan undgår man fulde teenagere?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Emma-salat med græskar, sprøde kikærter, granatæble, feta og mynte