Små ting

VIDEO: FAVORITTER #FEBRUAR16

favoritter

Så blev det sørme marts, og en ny måned betyder, at det er tid til månedsfavoritter i videoform. Denne gang er der lidt færre favoritter, end det normalt lykkes mig at skrabe sammen, men til gengæld fandt jeg tid til at dele lidt andre ting og sager med jer – blandet andet et smug ind i vores kalender.

I starten af videoen beder jeg jer komme idéer til kommende videoer på min YouTube-kanal. Jeg vil super gerne dele mere indhold med jer i videoform, men jeg har svært ved at komme på andet end make-up tutorials og favoritvideoer, hvilket altså bliver liiiidt kedeligt i længden. Her på bloggen har jeg jo en masse andet at byde på, og det vil jeg gerne, at min YouTube-profil afspejler dette, så måske nogle af jer har et par idéer i ærmet eller forslag til noget, I gerne vil se mig kaste mig ud i? Kast dem endelig min vej i kommentarfeltet :-)

Nævnt i videoen: 
TRESsemmé Botanique Shampoo + Balsam
Kassebukser
Rullekrave
JEWLSCHP øreringe (få -20% med rabatkoden “emmamartiny”)
XJewellery armbånd + Event 
Indlæg om vores kalender / Atelier Aarhus
Podcast: Martiny Podcast
Opskrift: Fiberrige kerneboller

followme

   

20 kommentarer

 • Julie

  Det er altid hyggeligt at se dine videoer. Jeg har et enkelt forslag, måske du kunne “tage os med” i køkkenet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte S. Gjørup

  Engang lavede du videoer, hvor vi var med i køkkenet, og du viste opskrifter. De var hyggelige – jeg foreslår, at du laver flere af den slags :-)

  Det kunne også være hyggeligt, at følge din dag i ny og næ :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jaaa, jeg tilslutter mig de andre! Madvideoer! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Emma.
  Du kunne lave nogle videoer med fokus på indretning. Og apropos det, så har jeg et spørgsmål til din sofa. Hvor er den fra? Du kunne også lave “outfit of the week”-videoer. Eller tage os med ind i dit klædeskab og vise, hvad du har :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Gode idéer Amalie :-) Min sofa er et arvestykke, og jeg kender desværre ikke mærket.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Madvidoer og måske yogaøvelser mv. :) En anden idé kunne være dine lifehacks – hvordan vender du din dag til noget godt fx.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Videoer hvor du tager os med i køkkenet

  Videoer hvor du filmer din dagligdag.

  Måske vi må komme med på DMJX, hvis du har mod på det? ;)

  Generelt er jeg fan af “hverdagsvideoer”, hvor du bare filmer små ting, du oplever. Lidt a la dem du har lavet fra Berlin bare hjemme i Aarhus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Hej Emma! Kender du youtuberen Carla Chloe? Hun laver nogle fantastiske videoer, hvor hun blandt andet snakker om lykke, at nå sine mål, motivation, livet og alle mulige større emne på et hyggeligt hverdags plan :-) Den slags tror jeg også du ville være god til. Ellers nogle flere “følg min dag”, madlavning, gør dig glad “hyggesnak”, spørgerunder og den slags :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Som de andre siger, madvideoer – og så også vlogs, kunne være hyggeligt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kan kun tilslutte mig de andre.. madvideoer, vlog, “følg min dag”..
  måske i forlængelse af madvideoer, så sådan nogen som “hvad har jeg i mit skab” det kunne være en snak om hvilke basis ting du har, hvilke ingredienser du elsker at bruge osv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske en video med hvad, du spiser i løbet af en dag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina G.

  Som altid en sød og hyggelig favorit video! Det er simpelthen så længe siden jeg har kommenteret, men jeg følger altså stadig med herude ;-)
  Med hensyn til kommende videoer synes jeg, at det kunne være interessant med en rundtur i dit køkken, hvor du viser os hvad du typisk/altid har i skuffer/skabe/køleskab, hvad du eksperimenter med lige nu af nye ting i forbindelse med opskrifttestning osv. Hvis du har mod på det, kunne det også være spændende med en yoga video, hvor du laver det, du selv laver derhjemme i stuen? En slags video opfølgning på nogle af dine podcast interviews – F.eks. hende Emma fra weekenden: En rundtur i hendes lejlighed kunne være interessant? Ellers så synes jeg altid det er hyggeligt med videoer hvor man følger dig rundt i løbet af en dag, en snakke video hvor du tager et givent emne op (hvilket har jeg dog inden forslag til?) eller hverdags hår/makeup videoer :-)
  Du gør det godt Emma, så forsæt endelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Du er så sød, Sabrina :-) Det er nogle super gode idéer, du kommer med! Jeg tror, jeg vil gå video-amok i weekenden :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Engang lavede du en video med små glimt fra din dag, tror det var i december eller sådan noget. De var ret gode!
  Eller flere spørgerunder, de er så hyggelige :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnnaRita

  Hej Emma,
  Jeg er vidst en af dine ’silent’ følger, for jeg kommenter aldrig, på trods af at jeg kigger ind flere gange om dagen for at se om du skulle have postet noget nyt – elsker virkelig dit univers. I forhold til videoer, så holdte jeg virkelig meget af den video, hvor du lagde makeup samtidig med at du bare chit-chattede om din dag – kunne man ikke udvide det koncept, så det måske ikke var makeup (altså de video holder jeg også meget af), men måske ved andre lejligheder? Derudover synes jeg sådan nogle følg-min-dag er superhyggelige. Og Og Og, så de videoer du har lavet sammen med Mia Gardum virkelig også en vinder – I har bare en super fed energi sammen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Hej med dig :-) Dejligt at du hilser på – det betyder super meget for mig .-)
   Jeg har faktisk planer om at filme med Mia senere på ugen, så mon ikke, der kommer en video eller to ud af det, som du vil synes om? ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kvote 2 ansøgningstip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kvote 2 ansøgnigstip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma-Marie

  Hej Emma
  Du kunne lave nogle madvideoer med forslag til sunde og lækre madpakker (lidt alla den med råkostsalaterne) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Hvad er mere oplagt end opskrift videoer? Det er så hyggeligt! Evt en dag i mad? Tips og tricks til den perfekte xxxxx. Vlogs? Synes det er super fedt at du vil mere i gang med video formatet! For er det lavet godt er det virkelig en fornøjelse (Fx din dygtige veninde Mia Gardum) knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små ting