Ses vi på torsdag?

Video: Vlog 4/3 2016

vlog

I skal ikke komme og sige, at jeg ikke holder, hvad jeg lover ;-) Der skal gang i min YouTube-kanal, og da jeg ved, I er vilde med vlogs, tænkte jeg, at det var oplagt at starte med sådan en størrelse. Jeg filmede jo en lignende video tilbage i december, som jeg fik helt åndsvagt mange søde kommentarer til, og så kan jeg jo næsten ikke andet end at forsøge igen :-)

I videoen tager jeg jer med i en almindelig dag i mit liv, hvor jeg hænger ud med nogle søde mennesker, skyder billeder til bloggen, arbejder lidt bag skærmen og slapper af med min kæreste. I får også mulighed for at se en typisk “dag i mad” i videoform, som flere af jer har efterspurgt. Hvis I synes, at madklippene i videoen her er inspirerende, må I meget gerne råbe op, for så vil jeg gerne filme flere madvideoer i fremtiden.

Jeg håber meget, at I vil synes, at den lille video her er hyggelig og skæg at se – om ikke andet, kan den give jer mulighed for at lære mig lidt bedre at kende. Vlog-formatet er stadig meget nyt og en smule grænseoverskridende for mig, men jeg synes, jeg er ved at finde min måde at udforske det på, uden det bliver alt for navlepillende og personligt. Lad mig høre, hvad I synes. Jeres respons er guld værd, det ved I :-)

followme

   

44 kommentarer

 • Hvor er din vlog flot filmet og klippet! Wow Emma! Flere af dem, det var altså hyggeligt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Så fin video :D Du er simpelthen så sød og naturlig! Love it! Hvor er din skal fra som du har salat i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fin video, elsker at du er så ærlig og viser, hvordan det virkelig foregår. Til info må jeg dog lige sige, vi er altså kun i 2016. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig blevet fin Emma!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes altid dine videoer er så hyggelige. Men er der en speciel årsag, som er gået forbi min næse, siden du skriver 2017? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Tak! Og nej, haha, det er bare mig, der er helt rundt på gulvet ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med det – men jeg ser sgu lidt fjollet ud :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Super fedt du er ved at få mere gang i din youtube-kanel. Det er altså et fedt medie!

  og et kæmpe ja til flere ”dag-i-mad” videoer/billede indlæg.

  God tirsdag herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig, virkelig skøn video, Emma! De 10 minutter fløj af sted. Tusind tak for det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Så hyggeligt med et lille indblik, jeg er vild med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Det er da så hyggeligt med vlogs! Jeg synes, at den første del fungerer virkelig godt, og så er madvideoer også spændende! Derudover var det sjovt også at se Mia “behind the scenes”, da jeg også følger med derovre.
  God dag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Mange tak for din repons, Nicoline :-) Mia er den sødeste – også live ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Jeg skal altid lige tage mig sammen til at sætte mig ned og se videoer, men det er simpelthen så hyggeligt, når jeg endelig får det gjort! Meget fin video :) Ved du tilfældigvis, hvor Mias jakke/bomber/trøje er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Martiny

   Mange tak, Nanna :-) Nej, desværre. Men jeg er sikker på, hun vil være hurtig til at svare dig, hvis du sender hende en kommentar på hendes blog :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Virkelig fin video! Er improneret over, hvor professionel du er, og hvor meget overskud du virker til at have! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at det er så personligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlig video.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie

  Åh hvor jeg dog elsker dine videoer og så elsker jeg den måde du snakke på, lidt weird haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria M. Larsen

  Det er simpelthen så hyggeligt at følge med i din hverdag! :-)
  Jeg er godt nok stadig ærgerligt over, at jeg ikke fik jobbet som din assistent ;-)

  Knus
  Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Tak for godt og personligt indlæg. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Kristensen

  Så fin video! Er jeg til gengæld den eneste, der nåede at blive helt lun på din grå trøje? Nøj, den ser rar ud. Kan den mon fås nogen steder? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thit

  Så fin en video! Meget hyggeligt at følge med i dit liv! Ps. Jeg har faktisk fulgt din blog siden den spæde begyndelse, men jeg kommenterer aldrig – nu synes jeg dog, at det var på høje tid med lidt anerkendelse af dit fine arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Høgsvig

  Jeg er total fan af disse videoer!
  Mere mere mere :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej!
  Et lidt teknisk spørgsmål, men hvor henter du dine backtracks til videoer henne?
  Super fin og hyggelig video :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ses vi på torsdag?