Herlig & ærlig mad bogomslag

X Jewellery event

collage

Sponsoreret indlæg // Udgivet i samarbejde med X Jewellery

I sidste uge besøgte jeg Vibholm guld og sølv i Kolding i anledningen af et arrangement med X Jewellery. Min søde søster havde været så rar at gøre mig selskab, og vi hyggede os sammen med teamet fra X med at dele goodiebags ud og præsentere de deltagende for smykkekonceptet. Til eventet var der et play table, hvor man kunne designe sit eget armbånd fra X Jewellery, og en heldig kvinde vandt sidst på aftenen sit personligt designede armbånd til en værdi på omkring 5000 kr. Hun havde skrevet den fineste lille historie om sit armbånd for at deltage i konkurrencen, og blev simplethen så glad, så glad, da jeg trak hendes navn fra bunken.
På billederne her over kan I se lidt glimt fra aftenen. Hvis I har lyst til at blive præsenteret yderligere for X Jewellery, kan I læse mine tidligere indlæg om konceptet lige her, hvor jeg også viser mit personlige design.

followme

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Herlig & ærlig mad bogomslag