10 ting til en hyggelig weekend


Glædelig søndag, folkens ♥
Den her weekend er simpelthen alletiders. Vi fik afsluttet alle kedelige planer og pligter fredag eftermiddag, og det betyder, at vi har kunne nyde dagene med en hel åben kalender og alverdens tid. Det er noget, jeg er blevet meget bedre til det sidste år. At holde helt fri i weekenderne, så jeg virkelig kan koble fra og komme ned i gear.
Lige så meget, som jeg elsker hverdagen og at balancere de mange bolde, jeg har i luften, lige så meget elsker jeg min downtime. Og de sidste år har jeg fundet ud af, at den er en fuldstændig essentiel og indiskuterbar nødvendighed, hvis jeg gerne vil have det godt, alle dage, hele ugen.
Nedenfor har jeg samlet en liste med 10 ting, jeg holder af at lave i mine langsomme weekender. Når i dag er ovre, tror jeg, jeg ender med at kunne sætte kryds ved næsten alt på listen – men nogle uger er bare én eller to af punkterne nok til, at jeg får energidepoterne fyldt godt op. Det er jo heldigvis ikke en to-do liste, men blot ting, jeg laver, fordi det gør mig glad.
♥ Tag til yoga eller fitness sammen med en veninde og drik en kop kaffe sammen efter.
♥ Køb en avis eller et godt magasin, du kan læse, imens du nyder din morgenmad.
♥ Tag på museeum og bliv forundret og inspireret.
♥ Lav en kokosolie-hårmaske, og gå rundt med den så længe du orker.
♥ Tegn eller mal for din egen fornøjelses skyld – uden forventninger til resultatet.
♥ Tag ud og spis et sted, du længe gerne have ville prøve.
♥ Løb en lang tur i naturen – måske med selskab, måske alene med et godt podcast i ørene.
♥ Tag dynerne med ind i sofaen og nyd et (eller mange) afsnit af en serie eller kapitler i en god bog.
♥ Skriv dagbog. Prøv eksempelvis at lave en liste med dine ønsker eller intentioner for den næste uge.
♥ Invitér rare folk forbi til brætspil, søde snacks og kaffe.
Hvad gør jeres weekend ekstra god og hyggelig? Del endelig i kommentarfeltet. 
P.S I eftermiddag udsender jeg et nyhedsbrev, hvor jeg fortæller mere om min nye kogebog. Husk at tilmelde dig herunder, hvis du er nysgerrig:

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Glædelig søndag <3
  Uuh hvor spændende med din kommende kogebog!!! 😀 Det er lige noget for mig – vegetarkapitlet i Herlig og ærlig mad er mit yndlings! Glæder mig til flere fantastiske opskrifter fra dig.
  Jeg er helt med på dit hold mht. mange af de ting, du nævner oven for. Alt der involverer min kæreste eller mine venner, eller hygge på sofaen med dyne bringer lykke og ro for mig 😉
  Håber du får en dejlig uge!

 2. Herligt med en weekend med god tid. Efter at have læst om din kommende kogebog i nyhedsbrevet, glæder jeg mig usigeligt meget til den kommer på gaden! ?

 3. Langsomme weekender er fantastiske. Min weekend var også af den gode langsomme slags! Den har bl.a. budt på aftensmad på Brdr. Price, et kombihold af pilates/yoga efterfulgt af en svedig omgang puls/styrke, besøg hos mine forældre, afslapning og rengøring, hvilket mange måske ikke vil anse som den fedeste weekendaktivitet, men jeg elsker at der er rent og klar til en ny uge! ☺️ Jeg kan mærke en betydelig forskel i mit humør og energiniveau, når jeg prioterer at “lade op” i weekenderne.

  1. Åh, det lyder skøøønt 🙂 Du må dog gerne komme herhjem og gøre rent fra tid til anden, for der deler jeg ikke helt din begejstring 😛

Skriv en kommentar