Amsterdam – Café Broodje Bert – Frokost eller Morgenmad

 photo pager8_zpsbf2a6dbe.jpg
 photo pager9_zps28d72b8b.jpg
Et af det spisesteder vi besøgte i Amsterdam, var et lille sted ved navn Broodje Bert, der ligger i området ved de 9 gader. Stedet er småt, men rigtig hyggeligt, og det er værd at kigge forbi både til morgenmad,  hvor der serveres forskellige typer æg og god kaffe, eller til frokost for at prøve en af deres salater, supper eller mange sandwich. Alt i den lille café bliver bikset sammen af mændene bag disken, og det meste koster omkring 5 euro.
Vi fik en formidabel omelet med ost og skinke og dertilhørende brød og salat og fried egg med samme tilbehør. Så snart vi havde bestilt, kunne vi se dem slå æggene ud på en pande, og to minutter efter var der serveret. Potionerne var dejligt store, og det smagte skøn. Jeg ville ønske, vi havde opdaget caféen nogle dage forinden, for der var meget mere på deres menukort, jeg gerne ville have smagt – fx  den grillede sandwich med gedeost, honning og walnødder. Det er uden tvivl også det perfekte sted at spise morgenmad efter en nat i byen, for de servere den perfekte tømmermandsmad.
Adresse: Singel 321, 1012 WK Amsterdam
ENGLISH RECAP: One of the cafés we visited on our trip to Amsterdam, was a small place called Broodje Bert. It was a great place to eat a late breakfast or lunch. Address: Singel 321, 1012 WK Amsterdam

9 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hvor ser det lækkert ud – kan godt forstå du er ærgelig over, at misse den sandwich – er selv tosset med kombinationen med gedeost, valnødder og honning, især hvis det er sammen med bagte figner og et sjat balsamico – uhm.
    – Anne

  2. Hvor er det lækkert og hyggeligt. Har aldrig været i Amsterdam, men kunne faktisk godt tænke mig det. Derfor glæder jeg mig til at læse dit næste indlæg, hvor du kommer mere rundt i Amsterdam. Dette indlæg har i hvert fald kun gjort min lyst større. Må da også snart få taget mig sammen. Tak for inspirationen.
    xx. Amalie H. Magento

Skriv en kommentar