Amsterdam – Café De Drie Graefjes

 photo pager2_zps9c14b93d.jpg
 photo pager1_zpsb7acb361.jpg
Vi spiste på café De Drie Graefjes hele to gange til frokost i løbet af vores korte besøg i smukke Amsterdam, simpelthen fordi vi blev så positivt overrasket den første dag. Og efter en skrækkelig pizza aftenen forinden, havde vi mest lyst til at vælge noget sikkert, nu vi alligevel var i området. De Drie Graefjes har to caféer i byen med samme menukort. Der er tale om meget typisk cafémad med alt fra supper, salater og  morgenmad til burger og bøf. Stedet beskrives som et “lunchroom, High Tea & American Bakery”, det sidste skyldes deres store udvalg af meget overdådige kager.
(Salaterne kostede 11 euro og sandwichene henholdsvis 7 og 8 euro)
Adresse:
De Drie Graefjes
Eggertstraat 1, 1012 NN Amsterdam
og
Rokin 128 1012 LC Amsterdam
ENGLISH RECAP: We visited the café De Drie Graefjes twice in the few days, we stayed in Amsterdam. They serve brilliant classic café food (everything from cakes to salad and burgers) at a reasonable price. Address: Eggertstraat 1, 1012 NN Amsterdam OR Rokin 128 1012 LC Amsterdam. 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar