Amsterdam – Restaurant thai fusion

 photo page11-3_zps4c1717aa.jpg
 photo pager10_zps49bc9504.jpg
På vores sidste aften i Amsterdam var det et dejligt vejr, og vi havde god tid, så vi besluttede os for at gå ind igennem byen, og finde et sted hvor vi havde lyst til at spise. Vi stoppede op ved denne thailandske restaurant for at læse menukortet, og var først lidt skepiske, for stedet så umiddelbart ikke så interessant ud. Indenfor sad en britisk familie og prøvede at få vores opmærksomhed. De fægtede med armene, mimede “best food ever!!” . Der iver virkede, og vi endte med at lade os overtale.
Indretning af restauranten er ikke noget at råbe hurra for. Det ligner mest af alt et take away sted. Det var heller ikke den bedste thaimad, jeg nogensinde har smagt (modsat den britiske familiefar, der bruge ti minutter på højlydt at rose maden, inden de forlod resturanten), men det var billigt, maden var rigtig lækker, og personalet var venlige – på trods af at vi havde lidt kommunikationsproblemer. Hvis I er i området og har lyst til thaimad, er det et fint sted at kigge forbi. Der er et kæmpe udvalg af forskellige retter på menukortet, så det er oplagt at bestille lidt forskelligt, som man kan dele, og man får virkelig meget for pengene.
Restaurant Thai Fusion – Berenstraat 8 1016 GH Amsterdam
ENGLISH RECAP: A thai food Restaurant we visited while in Amsterdam. Address: Berenstraat 8 1016 GH Amsterdam

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Nice to know 🙂
  Går lidt og overvejer om Amsterdam skal være næste destination med kæreste-fyren.
  Kan se du har lavet flere indlæg fra Amsterdam, har du et med gode råd til overnatning?
  Dejlig aften
  <3
  Pia Sabine

Skriv en kommentar