Intervalløb program + Pink nike løbesko

Se mine fine nye løbesko! Det er modellen Lunarfly 4 fra Nike – og indrømmet, jeg valgte dem på grund af farven. Jeg har længe gerne ville have et par Nike løbesko, så jeg kan bruge Nike+ til at opmåle min løbeture. photo page12-2_zps39a94e3c.jpg
Skoene blev løbet til i går, hvor jeg lavede en times intervaller på løbebåndet. Det er sjældent jeg løber indendøre, når der ikke er frostgrader udenfor, men jeg synes ofte, det er sjovere at løbe intervaller på løbebånd, da jeg bedre kan styre, hvor stærkt jeg løber. Jeg tænkte, jeg ville dele et lille program over de intervaller, jeg løb i går. Måske nogle af jer kan blive lidt inspireret. Det kan selvfølgelig gøres på en milion måder, og farten skal naturligvis tilpasses til, hvad der henholdsvis er roligt løb og spurt for dig. Ude i siden kan du se, hvad de forskellige km tider svarer til for mig, og så kan du selv ændre det til din form.
Husk også, at jeg på ingen måde er ekspert, jeg gør det bare, fordi jeg synes, det er sjovt 🙂
 photo Collager-001_zps3ad36cea.jpg
Første km løber jeg med 10 km/t, anden med 11 km/t og tredje med 12 km/t. Dette er opvarmning og for at blive godt varm og klar til intervallerne.
Hvert interval foregår på samme måde: Jeg løber først 500 m med 11 km/t, og de næste 500 meter øger jeg med 1 km/t hver gang jeg har løbet 100 m. Det vil sige at jeg øger farten til 12 km/t ender på 16 km/t de sidste 100 m. Herefter trykker jeg ‘pause’, og får pusten, før jeg gentager intervallet i alt 4 gange.
Til sidst laver jeg nedtrapning, hvor jeg langsomt sætter farten ned for hver km.
Hele træningspasset tager omkring en time at gennemføre, men tiden flyver afsted, og man har mange pauser, så selvom det er hård og man får pulsen helt i vejret, er det aldrig så længe, at man når at gå helt død.
 photo hoslashjskole_zps32453305.jpg
De sidste uger har jeg haft lyst til at fornye min træningstøjsgarderobe. Jeg tror, det har noget at gøre med, at sommeren er på vej, og man ikke længere skal pakke sig fuldstændig ind. Jeg mangler (okay, måske ikke mangler… men vil gerne have!) et par nye trænings tights – og de må meget gerne være andet end bare sorte. Jeg har især forelsket mig i dem fra Nike, men jeg kan også godt lide dem fra Adidas. Hvilke er jeres favorit?
ENGLISH RECAP: Look at my new pretty pink running shoes! (and yes.. I bought them mainly because of the color). I wore the shoes for the first time yesterday, when I did some interval running. Lately I have been wanting to renew my fitness wardrobe, and I am look for some new fitness tights. I love the pair from Nike. 

13 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Årh de sko der! Jeg har også lyserøde Nike drømme, og det er kun et spørgsmål om tid (og hvornår jeg finder nogle på tilbud), at jeg køber nogle.
  Jeg synes, alle de tights der er ret pæne. Men jeg synes at dem fra Nike er de fedeste. Selvom dem fra H&M også gerne måtte komme hjem til mig og bo:)

  1. ja, jeg ville bestemt heller ikke brokke mig, hvis de alle sammen bestemte sig for at lande i mit skab 🙂

 2. ja, jeg ville bestemt heller ikke brokke mig, hvis de alle sammen bestemte sig for at lande i mit skab 🙂

 3. Hej Emma!
  Jeg er lige så stille ved at lægge min livsstil om til en sundere en. Jeg vil derfor elske flere af dine indlæg somme dette omkring trænning og gode fifs til samme! Tak for at være et mega sejt forbillede for sådan en som mig, for da jeg først fandt din blog læste jeg alle indlæg igennem på et par dage, og fik det indtryk, at din livsstil tidligere har mindet lidt om min. Det er fordi, jeg læser sådan nogle blogs som din, at jeg snørrer mine løbesko!
  Mange kram fra en trofast læser, der elsker dine trænningsindlæg!

  1. Mange tak for din søde kommentar Mariann 🙂 Der kommer et nyt indlæg i morgen – jeg har nemlig været ude og købe et par løbetights og nike+ wuhuu!

Skriv en kommentar