DIY ideer

 photo IMG_8345_zps6dabfacc.jpg
 photo IMG_8344_zpsad7088dc.jpg
 photo IMG_8343_zps0290ccfd.jpg
 photo IMG_8340_zps8ba2087c.jpg
 photo IMG_8337_zps23882c31.jpg
Jeg lavede piroetter i aftensolen på en kirketrappe og kastede med min tylnederdel, inden vi tog i biografen i går og så ‘Nordvest’. Den var god og rigtig skræmmende. Jeg kunne enormt godt lide hovedrollen, som blev spillet af den debuterende Gustav Dyekjær Giese. Han var meget overbevisende, og jeg fik kuldegysninger et par gange.
Senere i dag står den på træning, så jeg kan afprøve mit nye Nike+ armbånd, hygge i kolonihaven og en tur i Bazarvest. Hvad skal I lave denne søndag? Hvis I ingen planer har, er her et par DIY ideer, som jeg selv gerne vil kaste mig over snarrest.
 photo ScreenCaptures11_zpsb4924ce8.jpg
Prikkede bladguld papirskåle pyntede æggebærger  farverige ledningerspraymalede guldstenpapirsblomster
ENGLISH RECAP: I spinned around and did pirouettes in the evening sun last night before me and my boyfriend went to the cinema. Today I’m going to the gym to test out my new Nike+ bracelet and then we’re going to the weekend cottage to relax in the afternoon. If you don’t know what to do this sunday, I gathered some DIY ideas for you to try.

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma. 🙂
    Med frygt for at lyde dum, vil jeg lige høre om du stadig går på højskole? 🙂 Btw. Rigtig lækker kjole du har på 😀
    – Rikke 🙂

  2. Hej Emma. 🙂
    Med frygt for at lyde dum, vil jeg lige høre om du stadig går på højskole? 🙂 Btw. Rigtig lækker kjole du har på 😀
    – Rikke 🙂

Skriv en kommentar