den bedste træningsmotivation

 photo IMG_8381_zps2c45dc49.jpg
 photo IMG_8393_zps75d096ff.jpg photo page13-1_zpse2958a65.jpg
 photo IMG_8386_zps841417c5.jpg
 photo IMG_8398_zpsb8d5e339.jpg photo IMG_8399_zps34e25f08.jpg

Peak jakke – Peak langærmet trøje – Nike tights (udsolgt på nettet) – Nike sko

Se hvad jeg endte med at købe i går! De lækre tights fra Nike, som jeg længe har sukket efter. Jeg er vild med printet, og så sidder de som malet på. De har en dejlig høj talje, og man kan sagtens have en mobil i baglommen uden at de falder ned, når man løber. Jeg vil hovedsageligt bruge dem til styrketræning – og så kan jeg helt sikkert godt finde på at tage dem på på en stille og rolig søndag som i dag 🙂
Faktisk er hele mit outfit nyt. Jakken og trøjen indenunder er en gave fra Peak Performance, og jeg har brugt det flittigt den sidste uge. Første gang jeg brugte dem sammen, fik jeg det alt for varmt på min løbetur. Jakken er ultra let og tynd, og det samme gælder tøjen, men de er fuldstændig vindafvisende, så man skal ikke undervurderer dem og være bange for at komme til at fryse. Jeg vil næsten tro, at de vil fungere fint som et sæt sammen til vinter.
Begge ting er vildt lækre at have på, og man mærker virkelig, at det er god kvalitet. Og så er der selvfølgelig også den sidste bonus: farven. Jeg elsker pink træningstøj. Normal går jeg meget sjældent med pink, men når det gælder mit fitness og løbetøj, benytter jeg en hver mulighed for at iklæde mig stærke og tøsede farver – der kan man ligesom tillade sig lidt mere, inden det bliver for meget, synes I ikke?
Måske kan I også skimte Nike+ armbåndet om mit håndled. Jeg forsøgte mig med det for første gang i dag, så jeg skal til at eksperimentere med forføre dataen til computeren. Nyt træningstøj og sjove gadgets er nok den bedste form for trænings-motivation – jeg kan slet ikke vente med at komme afsted igen 😉
ENGLISH RECAP: New fitness clothes is alway a good motivation factor for me. I love my new outfit from Peak Preformance and Nike. 

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Ingen tvivl m ink er kækt, især til træningstøj, du ser da også totalt fit for fight ud. Jeg kan ikke lade være med at bemærke at high pony klæder dit ansigt vildt godt.

  2. Hej!
    Hvis dine Nike tights er udsolgt på nettet, hvor har du så købt dem? Og hvilken model er det? De er for skønne! 🙂

Skriv en kommentar