Vintage i Amsterdam

Where to shop in amsterdam, if you only got twenty euro in your pocket…
 photo pager3_zps83e594b7.jpg
 photo pager5_zps3fbef2c8.jpg
 photo pager4_zpsb4ca5bc5.jpg
I Amsterdam kom vi forbi en kæmpe second hand butik. Det er min kæreste der har insisteret på titlen. Det var nemlig, hvad det meste i butikken kostede, og hvad vi begge endte med at komme af med… og så var det altså svært ikke at gå rundt og nynne “thiftshop” og få associationer til musikvideoen med Macklemore, når man gik rundt mellem de store pelse og grimme skjorter.
Butikken hedder “Episode” og efter en hurtigt googlesøgning, har jeg fundet ud af, at det er en kæde, der har butikker i 6 forskellige storbyen (deriblandt København) samt en webshop.
Episode er placeret i området omkring de 9 gader på hjørnet af Waterlooplein, og udefra ligner det blot en lille kælder butik. Jeg blev ret overrasket, da jeg kom inden for, for butikken er i to etager og fyldt til randen med alt muligt forskelligt (bras -hvis du ikke er til second hand). Man kan få de vildeste gallakjoler, de grimmeste print, hatte, sko, gamle militærjakker, og de har bunkevis af vintage denim – alt til en rimelig pris. Det er virkelig et hipster paradis. Jeg endte med at snuppe et par Levi’s shorts for 20 euro, og kæresten fandt en skjorte fra samme mærke i rigtig god stand.
Episode – Waterlooplein 1 1011 NV Amsterdam
ENGLISH RECAP: We found the second hand shop ‘Episode’ by accident while wandering around the streets of Amsterdam. It was one of the biggest second hand shops, I have ever visited, even though it looked tiny from the outside. Address: Waterlooplein 1 1011 NV Amsterdam

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar