Maj planke udfordring

Er I klar på en udfordring? Det er jo nu slutspurten skal sættes ind, så vi alle kan have lækre mavser til sommer. Jeg vil gerne blive mere udholdende til at stå i planke. Da jeg trænede øvelsen ofte, kunne jeg nemt stå i 2 minutter hver gang, men i dag er det en anden sag. Derfor starter jeg stille og roligt ud, og så er mit mål, at nå op på 3 minutter. Jeg synes, det er sjovt at sætte små mål og motivere sig selv til at blive bedre, og det fede ved denne øvelse er, at man enormt hurtig mærker fremgang.
Hvis I er klar, kan I se programmet, jeg har tænkt mig at følge lige her:
 photo Indspilningifuldskaeligrm30-04-2013212829_zpsd168923b.jpg
Skriv en kommentar, hvis I er med eller laver jeres egen udfordring her i Maj. Så kan vi motivere hinanden 🙂

33 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg er med! Pt står jeg normalt 3 * halvlandet minut et par gange i ugen, men vil super gerne stå i længere tid 😀

 2. Jeg er med! Pt står jeg normalt 3 * halvlandet minut et par gange i ugen, men vil super gerne stå i længere tid 😀

 3. Jeg vil gerne joine, men måske øger jeg lidt mere :).
  + jeg tager også lige squat challenge 😉

 4. Hej Emma
  Jeg er netop faldet over din blog. Jeg er interesseret i at påbegynde et højskoleophold i efterårshalvåret. Derfor er jeg vældig interesseret i hvilken højskole du går på? Jeg har prøvet at læse mig frem til det vha gamle indlæg men jeg kan ikke liige se det! Derfor spørger jeg her 🙂
  Bedste hilsner
  A-S

 5. Hej Emma
  Jeg er netop faldet over din blog. Jeg er interesseret i at påbegynde et højskoleophold i efterårshalvåret. Derfor er jeg vældig interesseret i hvilken højskole du går på? Jeg har prøvet at læse mig frem til det vha gamle indlæg men jeg kan ikke liige se det! Derfor spørger jeg her 🙂
  Bedste hilsner
  A-S

  1. Jeg vil også anbefale musik- og teaterhøjskolen i Toftlund… Har selv gået der og det er fantastisk!

 6. Jeg er så meget på. Hvilke muskler går planken ind og arbejder med? Den er jo mega hård, men er det det nederste stykke, eller hvordan?

 7. Jeg er så meget på. Hvilke muskler går planken ind og arbejder med? Den er jo mega hård, men er det det nederste stykke, eller hvordan?

Skriv en kommentar