23 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg synes, at toppen er rigtig fin! Men jeg havde nok ikke stylet den med så korte shorts – jeg synes, du ser lidt “nøgen” ud 😉 Heldigvis har du en pæn krop, det vejer til gengæld lidt op for det 😀

  1. Hej Charlotte 🙂
   Det har du helt ret i. Hvis jeg havde været inde i byen, havde jeg også haft mere tøj på, for ellers ville jeg føle mig for bar 🙂 Men vi vandrede bare rundt midt i ingenting, og det var SÅ varmt, så shorts var det eneste, jeg havde lyst til at have på 😉 Jeg tænker, at en højtaljet knælang nederdel ville være fin til 🙂

 2. Jeg synes, at toppen er rigtig fin! Men jeg havde nok ikke stylet den med så korte shorts – jeg synes, du ser lidt “nøgen” ud 😉 Heldigvis har du en pæn krop, det vejer til gengæld lidt op for det 😀

  1. Hej Charlotte 🙂
   Det har du helt ret i. Hvis jeg havde været inde i byen, havde jeg også haft mere tøj på, for ellers ville jeg føle mig for bar 🙂 Men vi vandrede bare rundt midt i ingenting, og det var SÅ varmt, så shorts var det eneste, jeg havde lyst til at have på 😉 Jeg tænker, at en højtaljet knælang nederdel ville være fin til 🙂

 3. Jeg synes det er super fint og sommerligt! 🙂 Hvis du ikke kan bære det, så ved jeg ikke hvem der skal kunne, med den veltrænede krop.
  Fortsat god pinse, og tak for en skøn blog! Dejligt med variation af både outfitbilleder, træning og mere privat relateret billeder (:

 4. Jeg synes det er super fint og sommerligt! 🙂 Hvis du ikke kan bære det, så ved jeg ikke hvem der skal kunne, med den veltrænede krop.
  Fortsat god pinse, og tak for en skøn blog! Dejligt med variation af både outfitbilleder, træning og mere privat relateret billeder (:

 5. Hej Emma 🙂
  Jeg synes du ser fantastisk godt ud! Virkelig en lækker top og virkelig en lækker krop! Jeg er personligt hel vild med 90’er looket og kører ofte crop + shorts, så jeg synes outfittet et lige i øjet 😉

 6. Hej Emma 🙂
  Jeg synes du ser fantastisk godt ud! Virkelig en lækker top og virkelig en lækker krop! Jeg er personligt hel vild med 90’er looket og kører ofte crop + shorts, så jeg synes outfittet et lige i øjet 😉

 7. Når man har så misundelsesværdig flot en krop, så må man dælme også godt vise den frem! Synes du stråler i det outfit Emma; du er jo for smuk! 🙂

Skriv en kommentar