DIY fest guirlander


 photo DiyPartyGarlands_zpsb78040bb.jpg

12 345
67 8910
11 – 12 13 –  1415
16 – 17 – 18 –19 – 20
21 – 22 23 – 24 25 

Jeg har altid elsket at planlægge fester. At bestemme menuen, muligvis et tema og dække et pænt bord. Og det gør ikke noget, at det er bare en lille tand for meget.
Noget jeg er blevet ved med at bogmærke på min computer de sidste måneder er idéer til ‘guirlander’. Det er en nem måde at pynte et rum lidt ekstra og skabe en bestemt stemning, lige meget om det er med glitter og stjerner til nytår eller flag og pasteller til en tøse-fødselsdag.
Her har I en masse forslag til forskellige fest guialander. Jeg er især vild med de klassiske trekantede flag i fine farver, eller ‘tassel’ guialanden (nr 17). Den ville man også sagtens kunne bruge som vægpynt for at give et rum lidt mere farve og lidt sjov piget personlighed 🙂
ENGLISH RECAP: Lately I have been bookmarking a lot of ideas for different festive garlands. Here you have a lot of different options, you can buy or make yourself. 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar