Ultra holdbar neglelak

Er du også træt af, at din neglelak skaller af og får ridser, selvom du lige har taget den på? Du husker at bruge underlak og topcoat, men alligevel går der højest en par dage, før du igen-igen skal skifte neglelak. Lyder det bekendt? Bare rolig, der er råd. Læs med her 🙂
Jeg plejede at opgive at bruge neglelak, da jeg synes, jeg endte med at bruge evigheder på at lakkere mine negle. Og efter en time var resultatet aldrig så fint, som da farven var nylakkeret. Da jeg fik et arbejde, hvor det var et krav, at vores negle altid var fine og lakkerede måtte jeg ty til at få lavet gellack. Det var så skønt, endelig ikke at skulle tænke på mine negle i flere uger. Jeg kunne vaske op og rode efter mine nøgler i tasken uden at skænke mine negle en tanke. Men hold op, hvor var det dyrt i længden at skulle betale omkring 300 kr hver gang neglene var groet et stykke og lakken skulle skiftes.
 photo IMG_9241_zps591f6086.jpg
Derfor blev jeg meget nysgerrig, da jeg så at Depend havde lavet et sæt, så man selv kunne lave gellack. Jeg fik startsættet i julegave, og har faktisk brugt det trofast lige siden. En start kit koster 385 kr og indeholder en UV lampe, en rensevæske man bruger før og efter lakkeringen, en base og en top coat. Derudover har jeg selv købt to farver – en rød og en rosa, som jeg i starten skiftede i mellem. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at man sagtens kan bruge en helt almindelig neglelak imellem base- og toapcoat, så man behøver slet ikke at købe deres specielle gellack farver. I stedet kan man bruge sine gamle lakker og gøre dem ultra holdbare ligesom normal gellack. En anden smart ting med gellack er, at man sagtens kan taget en anden farve neglelak ovenpå, så længe man bare fjerner den med neglelaksfjerner uden acetone.
 photo IMG_9245_zpsbce38f08.jpg
Sådan gør du:
1. Start med at rense dine negle med rensevæsken.
2. Laker dine negle med basecoaten, og hold dem under UV lampen i 30 sekunder.
3. Læg nu din valgte farve og lad den tørre. Hvis du bruger almindelig lak, skal den tørre selv, og hvis du bruger en gellack farve, skal den under UV lampen.
4. Laker nu dine negle med topcoaten, og hold dem under UV lampen i 30 sekunder.
5. Puds dine negle med rensevæsken. De føles først helt klistrede, men så snart de bliver pudset, er de helt tørre og blanke.

Det tager lidt længere tid end at lægge en almindelig lak, men holder tilgengæld også meget længere på neglene. Til vores uge i Barcelona har jeg valgt en fin lys abrikosfarvet lak fra Barry M – og sidder stadig helt perfekt på mine negle 🙂
ENGLISH RECAP: I love using gel nailpolish for a long lasting result. Lately I have been doing it myself at home. I’t really simple when you get the hang of it. 

7 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar