OOTD: busy bee

 photo IMG_1114_zps7e323bb9.jpg
 photo IMG_1128_zps25d69037.jpg
 photo IMG_1119_zpsa9cbb814.jpg
 photo IMG_1130_zps860494ee.jpg
Her får I min nye jakke i aktion. Den er fin, ikke? Jeg er allerede blevet vildt glad for den, og den kommer på næsten dagligt. Her har jeg den over min lyse denim skjorte fra H&M og min nye nederdel – endnu et flueben er nemlig sat på basisgarderobe shoppelisten! Mere om mit fine nye skaterskirt senere 🙂
Jeg har en travl, travl uge foran mig. Efter min eneste fridag i går går jeg en uge i møde fuldt med arbejde, kursus, møder, en lille Københavnertur, og så skal der selvfølgelig også sættes tid af til at kysse på min kæreste og hygge med mine veninder, der efterhånden alle er kommet til Århus. Puha, jeg glæder mig til almindelige 37 timers arbejdsuger!
ENGLISH RECAP: I have a busy, busy week infront of me. A mix of hard work, days out of town and lovely time with my friends and boyfriend.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar