The best hair treatment

Kan I huske, at jeg for snart et par måneder siden fortalte jer om, hvordan jeg kæmper en brav kamp om at vokse mit hår langt og sundt. HER kan I læse mere om, hvad jeg gør (eller bevidst undlader) for at gro det tykt og langt på rekordfart. Jeg har stadig ikke stylet mit hår med varmeredskaber en eneste gang, men bruger i stedet DENNE metode, hver gang jeg har vasket hår – hvilket desuden som regel kun bliver et par gange hver uge.
 photo IMG_1255_zps9c0121c7.jpg
Hvad gælder hårpleje- og stylingsprodukter holder jeg mig stadig til en shampoo og balsam uden sulfater samt kokosolie som en leave-in hårolie. Desuden er jeg begyndt at bruge min kokosolie som en hårkur en gang i ugen. Kokosolie er den eneste olie, som kan hjælpe med at styrke og genopbygge proteinet i hårstråene (se undersøgelsen her), og det giver masse af fugt og glans. Det er altså en hårkur, der virkelig virker – og ikke bare lægger et lagt silikone omkring hårstråene, så det føles sundt. Om aftenen inden jeg går i seng fordeler jeg en håndfuld flydende kokosolie i håret, hvor jeg særligt fokuserer på at massere det ind i spidserne og længderne. Morgenen efter vasker jeg det ud og resultatet er det blødeste hår, som ser sundt og lækkert ud i flere dage.
Jeg er forresten næsten løbet tør for min shampoo og balsam, og kunne godt tænke mig at prøve noget andet. Er der mon nogle af jer, der kan anbefale en god vask og pleje uden sulfater? 🙂
ENGLISH RECAP: The best hair treatment in my opinion is coconut oil. It strengthens and builds op the protein in the hair strands and makes the hair shiny and soft. I distribuate a small handfull of oil in my hair before I go to bed, and when I wash it out in the morning my hair looks super healthy. 

33 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg bruger Body Shop’s Rainforest kollektion – det virker perfekt for mig (uden parabener, sulfater, silicone osv) Og det dufter skønt!

 2. Jeg bruger Body Shop’s Rainforest kollektion – det virker perfekt for mig (uden parabener, sulfater, silicone osv) Og det dufter skønt!

 3. Hej Emma 🙂
  Jeg bruger selv moisture/repair shampoo og conditioner fra Moroccanoil, hvilket jeg kun kan anbefale. Det er både sulfaf- fosfat- og parabenefri! Efter hver hårvask kommer jeg også hårolien fra samme mærke i, som gør håret lækker blødt og giver en dejlig duft 🙂
  Mange hilsner Julie

  1. Der er bare en del silikone i deres olier, hvilket jeg prøver at undgå. Jeg ved så selvfølgelig ikke, om det også gælder deres shampoo og conditioner? 🙂

 4. Hej Emma!
  Purely Professionals produkter er rigtig gode. Du kan blandt andet læse meget om dem på Pudderdåsernes blog. Jeg har selv brugt produkterne i over et år – jeg elsker dem! Desuden er de uden parfume hvis man går op i det.

  1. Jeg vasker ikke mit hår efter styrketræning, kun når jeg rigtig har svedt igennem 🙂
   Jeg køber det ofte hos asiatiske eller mellemøstlige købmænd 🙂

  1. Jeg vasker ikke mit hår efter styrketræning, kun når jeg rigtig har svedt igennem 🙂
   Jeg køber det ofte hos asiatiske eller mellemøstlige købmænd 🙂

 5. Kevin Murphy shampoo og balsam er virkelig godt! De er fri for parabener og sulfater og indeholder mange gode ting. Det fik mit hår sundt. Har brugt det i flere år nu 🙂

  1. Dem har jeg også selv været rigtig glad for af flere omgange, men jeg har bare sådan lyst til at prøve noget andet 🙂

 6. Jeg anbefaler WEN cleansing conditioner (balsam der renser uden parabener og vegansk).
  Siden jeg selv begyndte at bruge det, har jeg ikke behøvet at style mit hår med diverse produkter og glattejern, hvilket før var et must. derudover kan man efterlade lidt af den som efter behandling i spidserne. Så ét lækkert produkt til mange formål. Desværre sælges det kun til Danmark over nettet, men det er absolut det værd!

Skriv en kommentar