Natural bristle hair brush

 photo IMG_3241_zps937f5f30.jpg
Ligesom mange andre forsøger jeg at lade mit hår gro langt og sundt. Det indebærer, at jeg ikke bruger varmeredskaber, når jeg sætter mit hår, at jeg klipper det, når spidserne trænger, og at jeg ikke bruger kemisk farve, når hårfarven skal friskes op. Derudover bruger jeg verdens bedste hårkur, shampoo og stylingprodukter uden sulfater og silikone. Fornyligt har jeg dog tilføjet endnu en ting til listen over mine forsøg på gode hårplejevaner, da jeg har skiftet min almindelige hårbørste ud med en børste fra GHD, hvor hårene består af ægte vildsvinehår.
 photo IMG_3236_zps91154cf5.jpg
Der er flere fordele ved at vælge denne type hårbørste. En børste lavet af naturhår i stedet for plastik er meget mere skånsom mod hårstråene, så de ikke så let knækker, når håret redes. Samtidig fordeler naturhårene hovedbundens olier ud i håret, så håret bliver bedre beskyttet, plejet samt opnår en smukkere glans. Her har jeg særligt set en forskel, da jeg ikke længere behøver at komme yderligere plejeprodukter i mit hår, på de dage hvor jeg ikke vasker det.
ENGLISH RECAP: I’ve started using a natural bristle hair brush. It is much better for your hair, if you want to keep it long, shiny and healthy.

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma,
    hvor har du købt børsten? Er meget interesseret i at prøve den slags børste, efter jeg prøvede én hos min veninde, især for at undgå slid på håret.
    Jeg har prøvet at google, men de eneste jeg har kunnet finde er den der hedder Radial, som altså er rund med børste på alle sider.
    Mange tak,
    Carina 🙂

  2. Kan den også bruges i vådt hår?
    Har du prøvet den der hedder Mason Pearson, den der koster op mod 1000 kr?
    De minder meget om hinanden – hvis den du har fra ghg, kan gøre det samme, vil jeg da hellere investere i den 🙂

Skriv en kommentar